Disney lost nieuwe beelden uit ‘Aladdin’: het wordt een verhaal vol avontuur

Disney lost nieuwe beelden uit ‘Aladdin’: het wordt een verhaal vol avontuur

‘Aladdin’ komt steeds dichterbij. Eind mei kunnen we eindelijk de live action-versie van onze favoriete film uit Aqrabah gaan bekijken. En Disney weet dat we daarnaar uitkijken. Op haar YouTube-kanaal liet het bedrijf een nieuwe spot van ‘Aladdin’ op ons los.

Disney heeft een nieuwe tv-spot voor haar live action-versie van Aladdin op de wereld losgelaten. Het filmpje duurt amper een halve minuut, maar slaagt er toch in heel veel informatie mee te geven. De nieuwe spot belooft veel actie en toont ook dat Disney’s animatie lang zo slecht niet is als veel fans dachten. De beelden zijn niet echt nieuw, want het grootste deel komt uit de trailer die Disney eerder al releasete. Maar de focus ligt anders: de film vertelt een avonturenverhaal!

Fans niet tevreden

Aladdin heeft al een hele hoop kritiek over zich gekregen. Vanaf het moment dat Disney de poster loste, waarop Will Smith als Geest te zien was, werden fans boos. Het personage was niet blauw! Disney beloofde al snel dat Geest in de film wel degelijk blauw zou zijn en releasete een trailer waarin dat te zien was. Fans waren weer niet blij, en nu ging het over het kunnen van Disney. Ze waren niet tevreden dat de animatie er zo goedkoop uitzag en waren bang dat de film een flop zou worden. Disney hielp zelf die angst van de baan met een échte trailer.

Bekijk hier het nieuwe spotje voor Disney’s live action-versie van Aladdin:

Aladdin: de cast

De casting van Will Smith als Geest is niet de enige waar kritiek op kwam. Fans waren ook niet tevreden met de keuze voor Jasmine, de prinses en love interest van Aladdin. Disney koos Naomi Scott voor de rol, een Britse actrice met geen druppeltje Oosters bloed in haar lichaam. Waar fans dan weer wél euforisch over waren, was de casting van Mena Massoud als Aladdin en Marwan Kenzari als Jafar.

Aladdin komt uit op 24 mei!

Gesponsorde artikelen