Disney maakt volledige cast ‘The Lion King’ bekend, inclusief Beyoncé

Disney maakt volledige cast ‘The Lion King’ bekend, inclusief Beyoncé

De volledige cast voor de live-action remake van ‘The Lion King’ is officieel bevestigd. Naast de reeds bevestigde namen weten we nu ook dat zangeres Beyoncé Knowles-Carter in de huid van leeuwin Nala zal kruipen. Andere namen zijn onder andere John Oliver en Seth Rogen. 

Het werd al langer gefluisterd, maar nu is het ook officieel bevestigd. Beyoncé zal de stem van Nala verzorgen in de live-action remake van de Disney-klassieker The Lion King. Naast de stem zal Queen B natuurlijk ook de zanglijnen van Nala voor haar rekening nemen. We mogen ons dus onder andere klaarmaken voor een Beyoncé-versie van het prachtige nummer van Elton John Can You Feel The Love Tonight.

Volledige cast The Lion King

Eerder raakte al bekend dat Atlanta-acteur Donald Glover de hoofdrol van Simba voor zijn rekening zal nemen. Ook presentator van Last Week Tonight, John Oliver, werd eerder al bevestigd als de stem van de roodsnaveltok Zazu. En ook James Earl Jones werd enkele maanden geleden bevestigd. Hij zal voor de tweede keer in de huid kruipen van de vader van Simba, want hij verzorgde ook in de originele tekenfilm van The Lion King uit 1994 de stem van Mufasa.

Verder zal Chiwetel Ejiofor, bekend voor zijn rol in 12 Years A Slave, de stem van de slechterik Scar voor zijn rekening nemen. De komische noot in de film zal verzorgd worden door het duo Billy Eichner en Seth Rogen, zij zullen de stemmen van respectievelijk Timon en Pumbaa inspreken. The Lion King zal in de zomer van 2019 in de zalen komen.

Gesponsorde artikelen