Disney lost nieuwe beelden én muziek van ‘Frozen 2’

Frozen 2 heeft een nieuwe trailer gekregen. En dat is niet zomaar een trailer, want fans krijgen ook voor het eerst de opvolger van Let It Go te horen. Het nummer dat de film typeert, heet deze keer Into The Unknown, zoals op voorhand al hier en daar voorspeld werd.

Frozen 2 gaat verder waar de eerste film eindigde. Anna, Elsa en Sven wonen samen in het kasteel waar de meisjes opgroeiden in Arendelle. Maar Elsa beslist om op pad te trekken, omdat ze vreemde stemmen in haar hoofd hoort. Anna weigert om haar zus alleen te laten vertrekken en vergezelt haar, samen met Sven en Olaf.

De stem leidt het trio en de sneeuwpop naar het Verloren Woud. Niemand kan dat betreden, behalve Elsa. De groep wil de mensen in het woud redden en moet daarvoor verschillende gevaren overwinnen.

Into The Unknown

In deze special look, geeft Disney nieuwe beelden vrij uit de film. En dat is niet alles: het nummer Into The Unknown is ook voor het eerst te horen. Er deden al geruchten de ronde dat dat de titel van het nummer zou worden, toen Idina Mendez aankondigde dat ze opnieuw de stem van Elsa zou inspreken.

Gesponsorde artikelen