Disney+ lost officiële trailer voor nieuwe Koreaanse reeks ‘Han River Police’

Disney+ blijft inzetten op Zuid-Koreaanse content. Nadat vorige maand Moving verscheen, kondigde Disney+ ook al de misdaadreeks The Worst of Evil aan voor later deze maand. En nu heeft de streamingdienst ook de officiële trailer gelost voor Han River Police dat al volgende week zal verschijnen.

Disney+ heeft op dit moment een hit te pakken met de Zuid-Koreaanse superheldenreeks Moving. De reeks groeide zo al uit tot de populairste Zuid-Koreaanse reeks ooit op de streamingdienst. Maar daar komt mogelijk al snel verandering in, want Disney+ heeft nu nog een titel uit het Aziatische land aangekondigd.

Han River Police

Han River Police zal een politiekorps volgen dat verantwoordelijk is voor de Han-rivier, die dwars door de Zuid-Koreaanse hoofdstad Seoul stroomt. In de trailer krijgen we zo al verschillende actiescènes te zien die zich afspelen in, op en naast het water. Het gaat om een actiekomedie, waarbij we dus ook al enkele van de grappige momenten uit de reeks te zien krijgen in de trailer.

De hoofdrollen in Han River Police zijn weggelegd voor Kwon Sang-woo (Queen of Mystery), Kim Hee-won (Unlocked, Moving), Lee Sang-yi (Hometown Cha-Cha-Cha, Bloodhounds), Bae Da-bin (Love Alarm, ID: Gangnam Beauty), Shin Hyun-seung (Behind Every Star) en Sung Dong-il (Jirisan). De reeks wordt geregisseerd door Kim Sang-cheol, die eerder al verantwoordelijk was voor onder andere Stigma (2020) en The Forgotten Bag (2011).

Han River Police is vanaf volgende week woensdag, op 13 september 2023, al te vinden op Disney+.

Bekijk hier de officiële trailer voor Han River Police:

Han River Police is vanaf woensdag 13 september te vinden op Disney+.

Meer
Lees meer...