Disney toont langverwachte eerste beelden van ‘Star Wars: Rogue One’ én ‘Finding Dory’

Disney toont langverwachte eerste beelden van ‘Star Wars: Rogue One’ én ‘Finding Dory’

2016 belooft alweer een goed jaar te worden voor Disney-fans, zo bleek de afgelopen dagen op de D23 Expo, de beurs van de officiële fanclub. Daar werden de eerste beelden onthuld van ‘Star Wars: Rogue One’ en ‘Finding Dory’, de sequel van ‘Finding Nemo’. En ja: het ziet er goed uit!

De fans van ‘Finding Nemo’ zullen ongetwijfeld heel blij zijn met de sequel, die volledig rond het kleine blauwe visje Dory zal draaien, ingesproken door Ellen DeGeneres. De film wordt verwacht in juni 2016.

Het grootste deel van ‘Finding Dory’ zal zich afspelen in het ‘Marine Biology Institute of California’, waar Dory geboren werd en opgroeide voor ze in de zee losgelaten werd. En van die plaats tweette Disney een foto, waarin we ook kennismaken met een nieuw personage: Hank de octopus.

Star Wars

Maar dat is niet de enige aankondiging die Disney deed op de D23 Expo. Ze toonden ook een eerste foto van de cast van ‘Star Wars: Rogue One’. En die ziet er zo uit:

Voor gisteren wisten we enkel dat Felicity Jones deel zou uitmaken van de cast, maar op de foto is te zien dat ook onder andere Diego Luna, Ben Mendelsohn, Forest Whitaker en enkele anderen zullen meedoen. De film zou moeten uitkomen in augustus 2015.

En nog een leuke Star Wars-aankondiging: Disney is van plan om twee versies van ‘Star Wars Land’ te bouwen, zowel in haar park in Anaheim (Californië) als in Walt Disney World in Orlando (Florida).

Bron: Huffington Post

Gesponsorde artikelen