Disney+ deelt trailer voor true-crimefilm ‘Boston Strangler’ met Keira Knightley

Disney+ pakt binnenkort uit met een true-crimethriller. Het gaat om de film Boston Strangler, die het verhaal van de gelijknamige seriemoordenaar zal vertellen. De film wordt geen documentaire, maar een thriller gebaseerd op het verhaal van de moordenaar.

Vanaf volgende maand kan je op Disney+ kijken naar een interessante true-crimethriller. In Boston Strangler zal het verhaal van de seriemoordenaar die in de jaren 60 toesloeg in Boston getoond worden. In de film zullen verschillende bekende gezichten te zien zijn.

Boston Strangler

Specifiek zal Boston Strangler Loretta McLaughlin volgen, gespeeld door Keira Knightley (Pirates of the Caribbean, The Imitation Game). Loretta is een journaliste bij een lokale krant. Zij wordt uiteindelijk de eerste journalist die de verschillende moorden van de Boston Strangler linkt. In de film volgen we de zoektocht van Loretta naar de waarheid. Daarbij krijgt ze de hulp van Jean Cole (Carrie Coon). Het vrouwelijke duo krijgt tijdens hun zoektocht te maken met heel wat seksistische vooroordelen, die heel typisch waren voor het tijdperk waarin de film zich afspeelt.

Naast Keira Knightley en Carrie Coon (Fargo), zullen ook Alessandro Nivola (Amsterdam), David Dastmalchian (Dune), Morgan Spector (Homeland), Bill Camp (Joker) en Chris Cooper (Adaptation). in de film te zien zijn. De regie is in handen van Matt Ruskin, die eerder al verantwoordelijk was voor Crown Heights en The Infiltrator.

Boston Strangler verschijnt op vrijdag 17 maart 2023 op Disney+.

Bekijk hier de trailer voor Boston Strangler:

Meer
Lees meer...