Disney World opent deze zomer nieuw themaland ‘Toy Story Land’

Disney World opent deze zomer nieuw themaland ‘Toy Story Land’

Deze zomer voegt Disney World een nieuw themaland aan hun al enorme park toe. En dat is niets te vroeg, want 23 jaar na de release van de eerste film in de reeks opent het eindelijk Toy Story Land, een hele sectie van Disney World gewijd aan de ‘Toy Story’-reeks!

Alle hoofdpersonages zullen er uiteraard hun opwachting gaan maken, maar ook een hoop populaire nevenpersonages krijgen er hun onderdelen. Zo zullen de kleine aliens hun aparte sectie in het land krijgen, net zoals de groene soldaten.

Slinky Dog Dash

Een van de hoofdattracties in het land zal ongetwijfeld de Slinky-rollercoaster, de Slinky Dog Dash, gaan worden. Daarnaast zal er ook een interactieve attractie zijn gebaseerd op de kamer van Andy, die zal uitkomen in de al bestaande Toy Story Mania!-attractie. Eten zal je kunnen vinden in Woody’s Lunch Box, waar Toy Story-ge├»nspireerde snacks zullen te krijgen zijn. Want “toys love snack time too“, zo meent Disney.

Toy Story Land zal wel enkel te bezoeken zijn in de grote Disney Hollywood Studio’s in Florida. Het land zal openen op 30 juni!

Zo zal Toy Story Land er gaan uitzien:

Eten kan je in Woody’s Lunch Box

De Slinky Dog Dash:

Ook de aliens kregen hun eigen onderdeel: Alien Swirling Saucers

“Als je geluk hebt, word je er misschien uitgekozen door ‘de klauw'”, staat er te lezen op de website van Disney World. “Ooooooo!

Gesponsorde artikelen