Disneyfan en op zoek naar een lief? Dan is deze datingsite wellicht iets voor jou

Disneyfan en op zoek naar een lief? Dan is deze datingsite wellicht iets voor jou

Een geweldig lief vinden die ook nog eens dezelfde interesses deelt, da’s soms een hele opgave. Zeker als Disneyfan moet je soms veel geluk hebben om iemand te vinden die daar met veel plezier over meepraat. Maar vanaf nu zou je zoektocht veel makkelijker kunnen verlopen, want er bestaat een datingsite die alle Disneylovers samenbrengt.

Als je fan bent van Disney en nog op zoek bent naar een lief, dan zou vandaag weleens je geluksdag kunnen zijn. Want de datingsite MouseMingle.com is er speciaal om alle Disneylovers ter wereld samen te brengen. Wie weet heb je dus binnenkort fijn gezelschap tijdens je zoveelste Disney-filmmarathon!

Voorkeuren

Het enige wat je hoeft te doen, is een account aanmaken en je voorkeuren doorgeven. Als je bijvoorbeeld wil dat je prins op het witte paard een jaarabonnement heeft voor Disneyland Parijs, dan kan je dat gewoon filteren. Simpel, toch?

Als je uiteindelijk niemand vindt via de site, dan moet je nog niet wanhopen. Want MouseMingle.com organiseert ook verschillende ontmoetingsdagen met allemaal Disneygerelateerde activiteiten. Het Amerikaanse koppel Kelsey en Kevin ontmoetten elkaar via de site en zijn ondertussen zelfs al getrouwd. Het proberen waard, dus!

Kelsey en Kevin leven alvast nog lang en gelukkig!

Gesponsorde artikelen