Disneyland Parijs krijgt z’n eigen gay pride!

Disneyland Parijs krijgt z’n eigen gay pride!

Binnenkort kan je in Disneyland Parijs genieten van een gay pride. Het pretpark zet z’n deuren open voor de LGBTQ-gemeenschap en maakt van die gay pride een heus evenement. En het  belooft de moeite te worden.

Net wanneer je dacht dat the happiest place on earth niet nog happier kon worden, doet Disneyland Parijs precies dat. Het pretpark zal dit jaar namelijk voor het eerst een eigen gay pride organiseren. Deze parade gaat door op 1 juni 2019 maar je moet er wel speciale tickets voor op de kop tikken.

Magical pride

De gay pride in Disneyland werd toepasselijk ‘magical pride’ gedoopt en zal dus een speciaal event zijn, waarvoor je ook speciale tickets moet kopen. Deze tickets zijn nu al te koop op de website van Disneyland Parijs en zijn, en dan drukken we het nog zacht uit, niet goedkoop.

Een regulier ticket voor de magical pride kost je 89 euro. Daarmee mag je enkel binnen in het park tijdens het event, dat doorgaat van 20 uur tot 2 uur. Je zal dan kunnen genieten van de ‘Magical March of Diversity Parade’, maar er valt nog wel wat meer te beleven. Zo heb je ook toegang tot een selectie van attracties, kan je verschillende Disneyfiguren ontmoeten en zijn er een dj-set en live-optredens. Als kers op de taart is er ook een karaoke en een ingeklede photobooth.

Wie liever wat langer ronddwaalt in het park kan gaan voor een ‘Magical Pride Plus Ticket’. Daarmee kan je al om 16 uur binnen in het park en kan je dus langer genieten van de attracties en de magische parade. Voor zo’n ticket betaal je 109 euro. Je zal er dus wel diep voor in je buidel moeten tasten, maar het belooft een uniek evenement te worden.

Gesponsorde artikelen