Disney’s Star Wars Land: zò geraak je nog aan een kaartje

31 mei is het zover: je ‘Star Wars’-droom komt uit! Het pretpark Disneyland in Californië opent binnen enkele dagen zijn ‘Galaxy’s Edge’-deuren waar je de kans van je leven krijgt om blauwe melk te drinken en doorheen het Millenium Falcon te vliegen. Nu nog juist een ticketje kunnen bemachtigen.

Star Wars Land: Galaxy’s Edge

Twitter

Het langverwachte moment om Darth Vader, Chewbacca of nòg liever: Obi-Wan Kenobi, eindelijk in levenden lijve te ontmoeten, is aangebroken. Enkele jaren geleden kondigde Disneyland Californië hun nieuwe concept van Star Wars: Galaxy’s Edge aan en dat is na vele inspanningen een volledig nieuw parkdeel geworden. Een kaartje boeken om in de Millenium Falconattractie te kunnen stappen, is ondertussen niet zo gemakkelijk meer want de reserveringen gingen vliegensvlug de deur uit en zijn dus volledig volboekt.

17 redenen waarom Disneyland nog magischer is tijdens de feestdagen.

Youtube

Laatste kans

Dat nieuwe stukje nostalgie kan je in het bezit van een kaartje bezoeken tussen 31 mei en 23 juni. Helaas zal het voor degene zonder kaartje nog iets langer wachten worden, tenzij je echt radeloos bent en je een extra effortje niet teveel vindt. Dan moet je wel heel snel zijn en nog vlug enkele dagen vrij kunnen nemen want als je voor 31 mei nog een Disney-kamer kan boeken in het Disneyland Hotel, het Disney’s Grand Californian Hotel & Spa of in Disney’s Paradise Pier geeft Disneyland jou vier uur lang de tijd om weg te dromen in het nieuwe park. Dat laat Amerikaonly weten.

Goedkoper naar Disneyland Parijs? Dat kan binnenkort met de Thalys!

Niet vergeten dat je natuurlijk nog een kaartje voor Disneyland moet kopen bovenop je hotelkamer. Maar zoals Obi-Wan Kenobi het zou zeggen: “The Force will be with you. Always.” Dus twijfelen is nergens voor nodig.

Gesponsorde artikelen