Dit 9-jarig patiëntje zit 80% van de tijd in een ziekenhuis, maar Ed Sheeran fleurt haar helemaal op

Dit 9-jarig patiëntje zit 80% van de tijd in een ziekenhuis, maar Ed Sheeran fleurt haar helemaal op

Sommige kindjes hebben ’t niet gemakkelijk. Melodie Driscoll, bijvoorbeeld, gaat al negen jaar van hospitaal naar hospitaal door een neurologische aandoening. Hoe lang Melodie nog zal leven, weten haar ouders niet, dus maken ze van haar leven het allerbeste. En als dat wil zeggen dat ze Ed Sheeran tot bij haar ziekenhuisbed moeten brengen, dan doen ze dat. Het meisje is namelijk een ontzettend grote fan, maar na een namiddagje denken we dat het eerder omgekeerd is. 

Niks erger dan een kind in het ziekenhuis, en de ouders van Melodie Driscoll, een negenjarig neurologisch patiëntje. Ze kan niet praten of stappen, maar ze begrijpt wel alles. En ze houdt énorm veel van Ed Sheeran. Dus proberen haar ouders Sheeran al even te overtuigen om langs te komen in het ziekenhuis waar Melodie al even ligt.

Het zou ook niet de eerste keer zijn dat de Thinking Out Loud-zanger dat doet, alleen was hij net op social-media-break toen de Driscolls hun oproep lanceerden. Dus hoorde hij er pas nu van. Waarna hij onmiddellijk besloot om langs te komen en voor het meisje op te treden. En Melodie heeft extra veel geluk, want binnenkort mag ze op soundcheck komen voor Ed optreedt.

“Melodie zit nog steeds in de zevende hemel”, zegt haar mama op Facebook. “Telkens als Ed’s naam wordt vermeld, begint ze te lachen en op haar telefoon te tikken zodat we de videos van hem met haar kunnen afspelen. Dan kust ze de telefoon, het is echt té schattig.”

Gelukkig voor ons staan die filmpjes op de Facebookpagina van de familie Driscoll. Té goed om niet gezien te hebben.

Hier zingt Ed ‘Photograph’, toch echt wel een zalige tekst

En ook Thinking Out Loud, Melody’s favoriete nummer

Hij krijgt trouwens zelf ook nog een cadeautje. Hij is niet voor niet haar Prince Charming … awww!

Gesponsorde artikelen