Dit doet ons zweven: Ed Sheeran zingt met Rita Ora een akoestische versie van ‘Your Song’ 

Dit doet ons zweven: Ed Sheeran zingt met Rita Ora een akoestische versie van ‘Your Song’ 

Rita Ora zingt een akoestische versie van ‘Your Song’ en wij zijn in de wolken. De 26-jarige wordt begeleid door haar goede vriend Ed Sheeran en zijn gitaar. Een topcombinatie waar we waarschijnlijk meer van gaan zien, want de kans op meerdere samenwerkingen zit er dik in.

Dat de twee graag samenwerken, is een feit. In 2015 hebben ze de wereld duidelijk gemaakt dat ze een hechte vriendschap hebben. De twee spreken altijd vol lof over elkaar en zijn eigenlijk dikke vrienden. Vier maanden geleden heeft Rita op haar Instagram ook een filmpje gepost van de twee in een studio. Wij verwachten dus heel wat goeds.

Op café

Your Song van Rita Ora werd in mei gereleased, maar nu doen ze ons toch een beetje zweven met de akoestische versie. Het lijkt erop dat de twee in een leeg café zingen, maar eigenlijk zitten ze backstage in een eventcenter in Los Angeles. Na enkele klungelige opnames, kunnen ze zich eindelijk deftig voorstellen en beginnen ze eraan. Rita zingt terwijl Ed ondersteuning geeft met zijn gitaar: wat een duet!

Zij eindigen het filmpje met een gigantische lach op hun gezicht.

Bekijk hieronder het filmpje:

Gesponsorde artikelen