Dit is de eerste foto van het personage van Meryl Streep in ‘Big Little Lies’

Dit is de eerste foto van het personage van Meryl Streep in ‘Big Little Lies’

De opnames van het tweede seizoen van ‘Big Little Lies’ zijn net van start gegaan en de actrices geven ons af en toe een blik achter de schermen door een foto van op de set te delen. Nu weten  hoe het personage van Meryl Streep er zal uitzien.

We wisten al dat een nieuwe personage in het tweede seizoen gespeeld zou worden door niemand minder dan Meryl Streep. Nicole Kidman deelde op Instagram een foto van haar eerste dag op de set met Meryl Streep.

De serie over enkele rijke vrouwen in Monterey was eigenlijk bedoeld als een miniserie, maar door het succes komt er een tweede seizoen. Met Meryl Streep is er dus nog een grootte naam toegevoegd aan de lijst van acteurs die meespelen in Big Little Lies. Actrices Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Laura Dern en Zoë Kravitz zullen we zeker terug zien in het tweede seizoen.

Meryl Streep zal Mary Louise Wright spelen, de schoonmoeder van Celeste Wright (Nicole Kidman). Zij is dus de moeder van Perry Wright (het personage van Alexander Skarsgård). Wie het einde van het eerste seizoen heeft gezien zal zich afvragen hoe er op de komst van Mary Louise Wright zal gereageerd worden. Op het antwoord zullen we nog even moeten wachten, want het tweede seizoen van de HBO-reeks verschijnt pas in 2019.

De eerste foto van Meryl Streep in ‘Big Little Lies’

Reese Witherspoon deelde eerder een eerste foto van op de set.

Gesponsorde artikelen