Dit is de eerste lange trailer van ‘Westworld’ seizoen 2 en wat we daaruit kunnen afleiden

Dit is de eerste lange trailer van ‘Westworld’ seizoen 2 en wat we daaruit kunnen afleiden

Het tweede seizoen van ‘Westworld’ staat voor de deur en daarom heeft HBO nu de eerste lange trailer gelost. Uit die trailer kunnen we al heel wat afleiden van waar het tweede seizoen over zal gaan vooral ook waar het zich zal afspelen. Want voor het eerst krijgen we een beeld te zien van de Shogun wereld, een wereld zoals Westworld, maar dan met een Aziatische toets. 

Het eerste seizoen van de HBO-serie Westworld was een enorm succes. Miljoenen mensen streamden (en downloadden) de vreemde combinatie van western en scifi. Westworld pakte prijzen, deed ons nadenken en vooral, liet de fans watertandend achter. Goed nieuws: het tweede seizoen is in aantocht en er is een trailer!

Teaser Super Bowl

De eerste teaser voor het tweede seizoen van Westworld werd getoond tijdens de Amerikaanse Super Bowl.

Het ging toen om een korte trailer van minder dan twee minuten. Waarbij we Dolores hoorden praten over de oorlog van de bots tegen de mens, die hen al die jaren heeft gebruikt.

“We hebben deze wereld samen gebouwd … deze wereld waarin dromen uitkomen”, klinkt het bij de zelfzekere. “We kunnen hem platbranden. En uit de as bouwen we een nieuwe wereld. Onze wereld.”

Shogun

In de tweede wereld krijgen we veel van hetzelfde, maar ook een paar extra’s. We zien Dolores en Bernard die praten over dromen. Ze keren terug naar Westworld dat bezaaid ligt van lijken.

Maar we zien vooral ook nieuwe locaties. Dolores staat in een moderne stad, Meave zien we dan weer in een kimono in wat lijkt op de Shogun wereld. Het mag duidelijk zijn, ook het tweede seizoen zal vol verrassingen zitten.

Bekijk hier de veelbelovende trailer:

Westworld seizoen 2 komt uit op 22 april in de Verenigde Staten en is vanaf 23 april bij ons te zien op Telenet Play

Gesponsorde artikelen