Dit is echt de laatste plek waar je een spin wil tegenkomen

Dit is echt de laatste plek waar je een spin wil tegenkomen

Hoewel het natuurlijk niet leuk is, is het niet vreemd om een spin tegen te komen in je garage of tussen de planten in je tuin. Maar een in een doos koekjes of – nog erger – in een koekje? Laat dat alsjeblieft een nachtmerrie blijven. Voor de 9-jarige dochter van de Amerikaanse Eric Sowa kwam die vieze droom helaas uit toen ze haar tanden zette in een vanillekoek van Aldi. De winkelketen onderzoekt de zaak en spreekt van een “geïsoleerd incident”.

Als je dit verhaal leest, is de kans groot dat je nooit meer zorgeloos van je Aldi-koeken zal kunnen genieten. Want hoewel het natuurlijk nooit leuk is om een spin tegen te komen, laat staan aanraken, is het nog een serieuze stap verder om er letterlijk bijna je tanden in te zetten. Het idee alleen al is om van te gruwelen.

Maar dat is wel exact wat het 9-jarig dochtertje van de Amerikaanse Eric Sowa is overkomen. Toen het meisje na school een vanillewafel uit een pakje koekjes van Aldi wou eten, ontdekte ze dat er in de koek een spin ingebakken zat. Een ontdekking waar niet alleen het meisje zelf, maar ook haar ouders echt niet blij mee waren.

Waardebon

Haar mama diende een klacht in bij het Amerikaanse hoofdkwartier van Aldi en om het goed te maken kregen ze een bon ter waarde van vijf dollar (omgerekend zo’n 4,45 euro). Sowa vertelde aan de Amerikaanse nieuwszender ABC7 Chicago dat dat “om mee te lachen” was.

Aldi heeft intussen bekendgemaakt dat het om een “geïsoleerd incident” gaat, maar dat ze het voorval wel onderzoeken. “Bij Aldi nemen we de veiligheid en integriteit van onze producten heel serieus. Dat is waarom elk voedselproduct met een privaat label een Aldi Dubbele Garantie heeft, wat wil zeggen dat we eender welk voedselproduct van Aldi zullen vervangen en terugbetalen als een klant niet 100 procent tevreden is”, klinkt het.

De kans zit erin dat je vandaag schrik zal hebben bij elke hap die je van je koek neemt. Maar als het een geruststelling kan zijn, weet je nu wel dat je bij Aldi een compensatie krijgt als het noodlot zou toeslaan.

Gesponsorde artikelen