Dit is het domein waar Music For Life dit jaar doorgaat (en ’t is dus niet De Schorre)

Dit is het domein waar Music For Life dit jaar doorgaat (en ’t is dus niet De Schorre)

Na jaren een vaste stek op De Schorre is de nieuwe verblijfplaats van Music For Life 2017 bekend: Domein Puyenbroeck in Wachtebeke. Van putje Antwerpen verhuist het evenement nu dus naar Oost-Vlaanderen. Linde Merckpoel mocht de aankondiging doen en sprong letterlijk uit een helikopter naar Wachtebeke.

Een parachutesprong, een Facebook live, dat Music For Life niet meer in De Schorre doorgaat, is duidelijk groot nieuws. Want hele hordes geldinzamelaars brengen hun zuurverdiende centen dit jaar naar een andere uithoek van Vlaanderen: domein Puyenbroeck in Wachtebeke. Dit jaar is ’t dus te doen in Oost-Vlaanderen.

Het jaarlijkse hoogtepunt van Music For Life is De Warmste Week, waarbij vier Studio Brussel-presentatoren zich een week lang laten opsluiten en verzoekplaatjes draaien in ruil voor een bijdrage voor het goede doel. Da’s traditioneel goed voor een paar tranentrekkers en een ongehoorde hoeveelheid geld.

Recordbedrag

Vorig jaar werden er 6.195 acties gehouden voor 1.311 goede doelen. Dankzij een paar Warmathons in de Vlaamse provinciehoofdsteden werd er extra geld verzameld, goed voor bijna een half miljoen euro. In totaal haalden de Vlamingen 7,8 miljoen euro op, dat was goed voor een nieuw record.

Wie zich dit jaar wil inschrijven, moet zich nog even inhouden: na de zomervakantie worden de inschrijvingen opnieuw geopend. Daarna is het allen present in Wachtebeke, ongetwijfeld met een paar knallers van optredens.

Hier kan je de aankondiging bekijken.

Gesponsorde artikelen