Dit is hoe de uitnodigingen van the Royal Wedding eruit zien

Dit is hoe de uitnodigingen van the Royal Wedding eruit zien

Nog een paar maanden en het is zover: dan mag Meghan Markle zich mevrouw prins Harry noemen. Op 19 mei treden de twee tortelduifjes in het huwelijk en da’s het dichtste dat we bij een sprookje kunnen komen. Bij een elegant huwelijk horen uiteraard ook prachtige uitnodigingen en Kensington Palace was zo vriendelijk om die aan ons door te geven. 

Een echte uitnodiging krijgen we natuurlijk niet in handen, maar een voorbeeldje van hoe de invitaties voor het huwelijk van Meghan Markle en de Britse prins Harry eruit zien, is niet zo’n probleem. Uiteraard zijn die het toppunt van elegantie, en met zo’n voorbeeldje op je scherm kan je toch even doen alsof je ook mee mag naar het exclusiefste feestje van het jaar.

Ook William en Kate

De uitnodigingen werden gemaakt door de koninklijke leverancier Barnard en Westwood. Die maakten ook al de uitnodigingen voor het huwelijksfeest van William en Kate, en nu dus ook voor Harry en Meghan.

Dat verklaart ook meteen waarom er best veel gelijkenissen zijn tussen de twee: het handschrift mag lichtjes verschillen, bij William en Kate stond ook het symbool van de koningin bovenaan, maar verder is ze bijna volledig dezelfde.

Royalty eerst

Eén opvallend detail: waar bij Kate gewoon Miss stond, houdt het paleis het bij Markle bij het neutrale Ms. De beleefde manier om te zeggen dat Markle ooit getrouwd was. En o ja, in principe komt de naam van de bruid eerst, maar aangezien het hier om de koninklijke familie gaat, komt royalty eerst.

Meghan en Harry trouwen op 19 mei in de Windsor Chapel, daar is plaats voor zo’n 800 mensen. Zeshonderd mensen zijn vervolgens uitgenodigd op de receptie die de Queen organiseert, zo’n tweehonderd mensen zijn ook uitgenodigd naar het avondfeest. Dat feestje staat op naam van kroonprins Charles.

Gesponsorde artikelen