Dit is hoe het huwelijksfeest van Justin en Hailey Bieber er gaat uitzien

Dit is hoe het huwelijksfeest van Justin en Hailey Bieber er gaat uitzien

Vorig jaar trouwden Justin Bieber en Hailey Baldwin al voor de wet, maar nu is het natuurlijk nog tijd voor een geweldig trouwfeest. Volgens verschillende bronnen zou dat al voor binnenkort zijn en misschien weten we zelfs al een locatie.

Drie celebhuwelijken trokken dit jaar de aandacht (buiten categorie: dat van Meghan Markle en prins Harry): dat van Priyanka Chopra en Nick Jonas, dat van Miley Cyrus en Liam Hemsworth en natuurlijk dat van Justin Bieber en Hailey Baldwin. Die twee laatsten gaven elkaar eenvoudigweg het jawoord in het stadhuis op 2 oktober van 2018.

Eind februari trouwfeest

Maar daar kan het natuurlijk niet bij blijven. De Biebs en mevrouw Bieber organiseren natuurlijk ook nog een feestje. The New York Post heeft daar meer informatie over: zij beweren dat het feest van 2019 zal doorgaan op 28 februari van dit jaar. Waar het feestje zal plaatsvinden, is helemaal nog niet duidelijk, volgens verschillende Amerikaanse media zouden zelfs de gasten nog niet weten waar ze hun cadeaus heen moeten sturen.

De relatie tussen Bieber en Baldwin was behoorlijk volatiel. Ze waren samen van december 2015 tot januari 2016 en gingen dan uit elkaar. In Mei 2018 kwamen de twee opnieuw samen en nauwelijks een maand later waren ze verloofd. Toen al gingen er geruchten rond dat de twee getrouwd waren, maar Baldwin ontkende dat in een tweet.

Wanneer zijn Justin en Hailey getrouwd?

In oktober 2018 was het dan zo ver, maar daar had de paparazzi nog geen lucht van. Uiteindelijk kwam de aap toch uit de mouw: op 23 november liet de Canadese zanger weten dat hij met het model getrouwd was. Hij noemt haar sindsdien op sociale media ook ‘mijn vrouw’ en Baldwin veranderde haar achternaam op sociale media in ‘Bieber’. Of ze dat ook in het echt heeft gedaan, is niet duidelijk. Sindsdien laten de twee zich samen regelmatig spotten, maar spenderen ze vooral veel tijd samen, in Canada en New York.

Gesponsorde artikelen