Left Right
scrollTop top

Dit is hoe jij ervoor kan zorgen dat we snel de eerste teaser van ‘Temptation Island’ te zien krijgen!


Dit is hoe jij ervoor kan zorgen dat we snel de eerste teaser van ‘Temptation Island’ te zien krijgen!

‘Temptation Island’, onze favoriete guilty pleasure, komt volgend jaar terug. En wij kunnen niet wachten! Als jij ook vol ongeduld zit te wachten, kan je er mee voor zorgen dat de eerste teaser sneller gelost wordt. 

Het nieuwe seizoen van Temptation Island is al een tijdje ingeblikt en er zijn al een paar dingen die we weten, waardoor wij alvast niet kunnen wachten tot het eindelijk van start gaat.

Meer Temptation

We krijgenvolgend jaar meer Temptation, want het seizoen zal zestien afleveringen tellen. Dat is vier afleveringen meer dan het vorige seizoen. Verder zijn er ook al twee verleidsters bekend. Blondines Yana Daems en Billy Verhoeven zullen het hoofd van de mannen op hol proberen te brengen. Wie alvast niet te zien zullen zijn in het nieuwe seizoen van Temptation Island zijn Pommeline en Merijn, die vorig jaar de liefde vonden op het eiland. Zij bevestigden in een Q&A dat ze niet te zien zullen zijn in dit seizoen.

Eerste teaser

De eerste teaser voor het nieuwe seizoen van Temptation Island is ondertussen al klaar voor publicatie, maar we gaan hem niet zomaar te zien krijgen. VIJF heeft beloofd dat ze de teaser zullen vrijgeven wanneer ze 145.000 likes hebben op hun Facebookpagina. Ondertussen heeft de pagina al bijna 140.000 likes. Nog 5.000 te gaan dus voor we onze eerste dosis Temptation te zien krijgen.

Allemaal de Facebookpagina van VIJF liken, is dus de boodschap!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Biden vs Trump

Amerikaanse verkiezingen live

Nog >>

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  45.011.246
 • Aantal
  doden
  1.180.948
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  392.258
 • Aantal
  doden
  11.308