Left Right
scrollTop top

Dit is je kans om in de nieuwste Game of Thrones te figureren


Dit is je kans om in de nieuwste Game of Thrones te figureren

Ben je een enorme fan van de Game of Thrones-reeks van auteur George RR Martin? Dan is dit je kans om in zijn nieuwe boek te figureren en – uiteraard – heel bloedig aan je einde te komen. Maar dan moet je wel 20.000 dollar op overschot hebben.

Martin is een groot dierenliefhebber en steunt samen met zijn vrouw al jarenlang een wolvenonderkomen. Nu besloot hij om een crowdfundingactie op te richten om het park nog beter te kunnen helpen. Er zijn verschillende bedragen die je kan doneren, en des te hoger je gaat, des te meer je ervoor terugkrijgt. Voor 25 dollar krijg je enkel een virtueel bedankkaartje, maar voor 600 dollar word je al eigenaar van een gesigneerd kookboek.

Wil je echt coole dingen krijgen, dan zal je ook echt hoge bedragen mogen neertellen. Voor 7.500 dollar mag je naar de première van het volgende GoT-seizoen, tel het dubbele neer en je mag met Martin gaan ontbijten. Maar voor de echt grote en welstellende fan is er nog de Martyr-optie van 20.000 dollar. De gelukkige zal zelf zijn of haar positie in de wereld mogen kiezen, gaande van heer/dame over boer tot hoer. Uiteraard zal het personage geen lang leven beschoren zijn. Meer zelfs, hij/zij zal een vreselijke dood tegemoet gaan die de goorste sterfgevallen uit de serie zal evenaren.

Sowieso zal iedereen die eender wat doneert een kans maken op een prachtige prijs. De winnaar van de loterij wordt overgevlogen naar het Amerikaanse Santa Fé, waar een ontmoeting met Martin gepland staat. Daar zullen ze ook samen een helikoptervlucht over het park maken.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  44.474.616
 • Aantal
  doden
  1.173.928
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  368.337
 • Aantal
  doden
  11.170