Left Right
scrollTop top

Dit is waar mensen elkaar het vaakst bedriegen, maar sommigen zijn ook origineler


Dit is waar mensen elkaar het vaakst bedriegen, maar sommigen zijn ook origineler

Op hotel, in de auto of op kantoor, daar bedriegen mensen hun partner het vaakst. Dat is toch de ervaring van een Australische privédetective die gespecialiseerd is in het betrappen van echtgenoten en echtgenotes die niet trouw zijn. Mensen worden volgens haar wel steeds creatiever.

“Ooit heb ik een koppel betrapt in een vrachtwagen volgestouwd met brood”, zegt privédetective Luke Athens aan Daily Mail Australia. “Ik zag de vrachtwagen langs de kant van de weg geparkeerd staan met de laadklep open en ik zag twee mensen plots stoppen en uit een auto springen en naar binnen verdwijnen. Ik kon zien dat hij zijn broek afdeed, zij hield haar rokje wel aan. Ze hingen vol broodkruimels toen ze nadien weer uit de truck sprongen.”

Meeste mensen zoeken minder ver

Het is maar een van de avonturen die Athens in 21 jaar als privédetective meemaakte. De meeste mensen zoeken het wel een stuk minder ver als ze hun partner willen bedriegen. Een hotelkamer, de auto of op kantoor zijn nog altijd de plaatsen waar er het meest wordt bedrogen, al worden mensen wel creatiever, merkt hij op.

De laatste jaren hebben kleedhokjes in het zwembad aan populariteit gewonnen. “Ze zijn subtiel en dus veilig, maar toch ook spannend. Het is ook niet makkelijk om daar iemand te betrappen”, legt Athens uit. Wie overspel pleegt in Australië wordt dan ook heel vaak scheef bekeken want het is een van de landen dat een affaire het minst moreel aanvaardbaar vindt.

Het zijn overigens zowel mannen als vrouwen die bedriegen


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
 • Aantal
  doden
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  677.209
 • Aantal
  doden
  20.396