Dit is waarom je beter twee keer nadenkt als Cristiano Ronaldo je voor een etentje uitnodigt

Dit is waarom je beter twee keer nadenkt als Cristiano Ronaldo je voor een etentje uitnodigt

Als Cristiano Ronaldo je uitnodigt om bij hem te komen lunchen, heb je waarschijnlijk de neiging om er meteen op in te gaan. Maar toch denk je beter goed na, want van eten komt niet veel in huis.

Het is Patrice Evra, een ex-teamgenoot van Ronaldo, vroeger overkomen. In een podcast voor de Spaanse krant MARCA verklapt hij dat Ronaldo hem na de training eens uitnodigde om bij hem thuis te komen lunchen. Evra hoopte op een hartige maaltijd, bij voorkeur met een stukje vlees. In werkelijkheid serveerde Ronaldo hem een gezonde en lichte lunch met sla en een beetje kip. Daarbij niet eens frisdrank, maar enkel plat water. Niks mis mee voor atleten, maar de echte verrassing moest nog komen.

Ronaldo koos voor een lichte maaltijd, omdat hij nadien meteen wilde gaan fitnessen. Evra moest dus ook weer mee aan de slag. De arme Evra mocht zijn bord zelfs niet leeg eten, want Ronaldo sleurde hem mee. Na de fitnessoefeningen moest hij ook nog eens gaan zwemmen. Evra was al moe van de training, dus het werd een zware namiddag voor de voetballer. Maar het toont misschien wel het verschil aan tussen de levenswijze van een goede voetballer en die van een legendarische voetballer.

Getty

Focus houden

Evra geeft toe dat hij niet hetzelfde kon opbrengen als Ronaldo. De Portugees is extreem gericht op competitie, en hij is vastberaden om fit en gefocust te blijven, ook tussen twee wedstrijden. Tijdens zijn korte vakantie tussen de finale van de Champions League en de start van het WK voetbal zagen we Ronaldo onder andere tennissen. Zijn focus is hij in het zonnetje dus niet kwijtgeraakt, want in Rusland maakte hij meteen drie doelpunten tegen Spanje. En ook tegen Marokko maakte hij het enige doelpunt van de wedstrijd. Daardoor is Portugal al zeker geplaatst voor de tweede ronde.

Getty

Gesponsorde artikelen