Dit is waarom je nu een reisje moet boeken naar Disneyland met je girlsquad

Dit is waarom je nu een reisje moet boeken naar Disneyland met je girlsquad

We moeten je niet meer vertellen hoe leuk, prachtig en magisch Disneyland is. Je bent er waarschijnlijk al geweest en wil sowieso ooit nog eens terug. Maar wat houdt je eigenlijk tegen en waarom ga je niet gewoon nu? En vraag al je girls ook maar mee want dan wordt het reisje zonder twijfel amazing. Dit is waarom!

1. Disneyland is sowieso leuker dan thuis blijven

Of je nu gek bent van prinsessen of Disney stiekem haat (wtf?), Disneyland is altijd leuk om te doen. Je zal het sowieso naar je zin hebben en zal zeker geen spijt hebben van je girls trip.

2. Een girls trip is altijd een goed idee

Of je nu naar Disneyland gaat of ergens anders (om één of andere gekke reden), een girls trip is altijd een goed idee! Het wordt sowieso leuk, je bent omringd door mensen waar je zielsveel van houdt, je leert elkaar nóg beter kennen en gaat sowieso heel veel lachen. Je kan zeker zijn van een fantastisch uitje!

3. Disneyland creëert een magische band met je vriendinnen

Chillen met je vriendinnen in een koffiehuisje is gezellig. Maar naar Disneyland gaan met je besties, creëert zeker een hechte band en geeft je momenten die je nooit zal vergeten!

Disneyland is zo magisch en zorgt bij iedereen voor een positieve bui. Zowel jij als je vriendinnen gaan het naar hun zin hebben en niet anders kunnen dan genieten van elkaars gezelschap. Can you feel the love?

4. Denk aan de prachtige Instagramfoto’s #Squadgoals

Als je prachtige foto’s wil posten op Instagram, dan moet je niet rekenen op awesome
fotografieskills van je mama, partner of je kleine zus die alleen maar denkt aan haar eigen feed.

Je beste vriendinnen zullen er alles aan doen om perfecte foto’s van je te maken. Nadien mag je ook nog selecteren uit 100 beelden die er hetzelfde uitzien, maar toch een beetje anders zijn.

Denk natuurlijk ook aan de leuke groepsfoto’s met Minnie Mouse oortjes. #Squadgoals

5. Lekker, gezellig én speciaal eten

Als je met je meisjes naar Disneyland gaat, ga je sowieso heel veel eten. Want ja … eten is leven, toch? In Disneyland eet je de leukste en kleurrijkste gerechten. Ook in internationale keukens zijn de chefs van het park heel goed.

6. Ontsnappen aan de realiteit

We zijn ondertussen allemaal een beetje ouder en hebben een druk leven. Eindwerken die moeten ingediend worden, constant achter een computer zitten, rekeningen die betaald moeten worden en eigenlijk gewoon niet weten wat doen met ons leven. Ja … dat is het leven van een millennial.

Een tripje naar Disneyland kan zorgen voor een ontsnapping aan dit alles. Gewoon even genieten met je favoriete mensen (en figuren) op aarde en alle zorgen achter je laten.

7. Vrij en doelloos rondlopen in het park

Als je naar Disneyland gaat, kan je gewoon doelloos door het park lopen en je gedachten écht op nul zetten. Laat het kind in je vrij en maak helemaal geen plannen. Wat rondlopen en de sfeer opsnuiven, lekker eten en pret hebben met je besties en gekke Disneyfiguurtjes. Yes, het leven is mooi in Disneyland.

8. Samen rondhuppelen en dansen zonder schaamte

Geef maar toe dat je heel graag danst, huppelt en springt. Vooral als je omringd bent door Disneyfiguurtjes en je beste vriendinnen. Laat je maar goed gaan in het park want niemand die naar je omkijkt!

9. Niet denken aan het geld, dat gaat toch op

Oké, Disneyland kan een hap uit je budget zijn. Maar uiteindelijk spendeer je je geld toch aan andere dingen, ook als je niet naar het leukste land ter wereld gaat. Dus leg je tripje vast en ga genieten van de magische sfeer in Disneyland!

Tijd om je girlsquad mee te vragen naar Disneyland!

Gesponsorde artikelen