Dit is wanneer getrouwde vrouwen het meest beginnen vreemd te gaan

Ontdekken dat je geliefde vreemdgaat, is altijd een ramp, zeker als je getrouwd bent. Helaas zijn mensen hitsige zoogdieren en bedriegen we elkaar continu. Er is zelfs een gemiddelde leeftijd waarop getrouwde vrouwen een scheve schaats rijden!

De datingsite Victoria Milan heeft onderzocht wanneer getrouwde vrouwen het meeste kans maken om hun echtgenoot voor het eerst te bedriegen. Leeftijd bleek één van de belangrijkste factoren te zijn. Zo bedriegen vooral vrouwen jonge vrouwen tussen 25 en 29 jaar in het Verenigd Koninkrijk hun partner. Maar dat blijkt een uitzondering te zijn, want in de rest van Europa zijn de dames, die een minnaar op de kop tikken, iets ouder. Zo bedriegt in Finland amper 15 procent van de dames in deze leeftijdscategorie hun partner. In de meeste Europese landen zijn het voornamelijk vrouwen boven de 40 die misstappen begaan.

istock

Duur van het huwelijk

Naast de leeftijd is ook de duur van het huwelijk een belangrijk element. Ierse dames gaan al na 3,6 jaar naar een ander op zoek. In Zweden is dat na 4,1 jaar, in het Verenigd Koninkrijk na 4,4 jaar, in Canada na 6,7 jaar, in Zuid-Afrika na 7,4 jaar en in de VS na 8,5 jaar.

Conclusie

Getrouwde vrouwen, die een affaire aangaan, zijn gemiddeld 36 jaar. Dit wil zeggen dat de meeste vrouwen na 7,6 jaar hun echtgenoot bedriegen. Zou de beruchte seven year itch de boosdoener zijn?

istock

Gesponsorde artikelen