Dit is wat ‘Stormi’, de naam van Kylie Jenners dochter, zou betekenen

Dit is wat ‘Stormi’, de naam van Kylie Jenners dochter, zou betekenen

De zwangerschap van Kylie Jenner was waarschijnlijk het slecht bewaarde geheim in de showbizz, maar de naam van de kleine Stormi was toch een beetje onverwacht. Variaties op het thema ‘vlinder’ werden rondgestrooid, maar de naam van de kleine spruit is toch een beetje krachtiger.

Is ‘Stormi’ zelfs een naam? Volgens Kylie Jenner wel en ze noemde haar dochtertje dan ook zo. Is het een vervrouwelijking van Storm? Volgens enkele insiders wel, en als je onze eerdere vermoedens over de naam van Kylie’s dochtertje daarnaast zet, krijg je een best vertederende uitleg. Want stormen en vlinders, die hebben eigenlijk best wat met elkaar te maken.

Butterfly-effect

De filmfreaks onder ons zijn waarschijnlijk al mee. Ook in de meer academische literatuur is the butterfly-effect wel bekend. Het betekent dat de slag van een vlinder enkele honderden kilometers verder een storm kan veroorzaken.

Puur op basis daarvan zouden we niet durven zeggen dat de familie Jenner-Scott daarom Stormi’s naam koos, maar laat het nu net zo zijn dat Stormi’s papa, Travis Scott, vorig jaar een single uitbracht. You guessed it, hij heette The Butterfly Effect en werd gereleased ongeveer negen maanden voor Stormi geboren werd.

Record

Een heel klein kindje dat een heel groot effect heeft op de wereld, en zeker die van Kylie zelf? Eigenlijk is dat best een schattige naam. Wij kunnen er wel aan wennen. En over het grote effect gesproken: de eerste foto van Stormi genereerde zo’n 15 miljoen likes op Instagram. Dat is meteen goed voor een record.

Gesponsorde artikelen