Dit jaar interview jij de sterren op de Golden Globes

Dit jaar interview jij de sterren op de Golden Globes

Heb je er altijd van gedroomd om een vraag te stellen aan je favoriete acteur of actrice? Met een beetje geluk kan dat, en wel tijdens de Golden Globes. Instagram zal er immers zijn InstaStop Video Q&A Station op de rode loper zetten, een interactieve cabine waarin celebs videovragen van hun fans kunnen bekijken én beantwoorden.

Het grote touchscreen is de opvolger van InstaStop (een cabine met iPads), dat zijn eerste opwachting maakte op de Emmy Awards in 2013. Op die manier werden een heleboel selfies van celebs de wereld ingestuurd.

Maar nu gaat Instagram dus nog een stapje verder, zo vertelden ze aan Mashable. Mensen kunnen hun vragen insturen door aan hun video’s op Instagram de tag AskGlobes te geven. De antwoorden van de celebs zullen verschijnen op het Instagram-account van de Golden Globes zelf. Backstage zullen er iPads op een statief staan, zodat de sterren ook selfies kunnen maken.

“We hebben gezien dat Hollywood Instagram steeds meer omarmt. Deze integratie op de Golden Globes is daar het laatste voorbeeld van”, aldus Charles Porch van Instagram aan Mashable. “Door deze technologie op de rode loper te zetten, geven we de Instagram-gemeenschap een nooit geziene blik op de show.”

Wie een vraag wil insturen moet wel snel zijn, want de 71ste Golden Globes vinden morgen plaats.

Gesponsorde artikelen