Dit moeten wij hebben: bier- én kotsbestendige Adidassen!

Dit moeten wij hebben: bier- én kotsbestendige Adidassen!

Het festivalseizoen is dan wel bijna voorbij, maar Adidas komt nu met misschien wel dé ultieme festivalschoen. Ter gelegenheid van het Oktoberfest ontwierpen ze bier- en kotsbestendige schoenen: de Originals München ‘Oktoberfest’. En die zijn natuurlijk ‘Made in Germany’.

Oktoberfest, dat is drinken (of zeg maar gerust zuipen), zingen, op tafel dansen en nog zoveel meer. De outfit is een gemakkelijke keuze: de goede oude lederhosen. Maar het is moeilijk om schoenen te vinden die een zware nacht Oktoberfesten kunnen overleven. Adidas wil daar nu dus verandering in brengen. Onder de slogan ‘Wear your best to the Fest’ stellen ze de Originals München ‘Oktoberfest’ voor. Die zouden zowel bier- als kotsbestendig moeten zijn. Perfect voor een avondje Oktoberfest dus!

Adidas vond zo, naar eigen zeggen, de inspiratie bij die traditionele lederhosen. De schoenen zijn dan ook “gemaakt van het beste leer”, en dat met “DPBR bekleding”. DPBR? “Durable puke & beer repellent“, kots- en bierbestendig dus! Adidas dacht ook aan de details, want op dat leer is er “mooi borduurwerk dat perfect bij je lederhosen past” aangebracht. Zelfs de binnenkant van de schoen is Oktoberfest-proof gemaakt met rood-wit geblokte stof. Als kers op de taart staat er in gouden letters op de zijkant ‘PROST’ “als teken van jouw uitmuntende drinkcapaciteiten”.

Deze geniale schoenen kosten 199,95 euro en zijn gewoon te bestellen op de site van Adidas.

Gesponsorde artikelen