Dit najaar gaan we weer op zoek naar een Steracteur Sterartiest en we doen dat samen met Danira Boukhriss en Peter Van de Veire

Dit najaar gaan we weer op zoek naar een Steracteur Sterartiest en we doen dat samen met Danira Boukhriss en Peter Van de Veire

Dit najaar zal er gezocht worden naar een opvolger voor Stan Van Samang, Free Souffriau en Mathias Sercu, want Steracteur Sterartiest maakt zijn terugkeer. Het programma lag stil sinds 2009, maar VRT vond het tijd om nieuwe zangtalenten te gaan zoeken tussen de Vlaamse acteurs. En die terugkeer zal in goede banen worden geleid door niemand minder dan Danira Bouhkriss en Peter Van de Veire. 

Ruim tien jaar na de eerste succesvolle editie van Steracteur Sterartiest, die gesmaakt werd door de strijd tussen Roel Vanderstukken en de uiteindelijke winnaar Stan Van Samang, keert het programma terug. Voor Samang betekende Steracteur Sterartiest de grote doorbraak. “Zonder Steracteur Sterartiest had Stan Van Samang misschien nog al zijn haar gehad, maar wellicht niet zo’n grote carrière”, grapt kersvers presentator Peter Van de Veire. En Van de Veire zal de show niet alleen gaan presenteren. Eén kiest voor een presentatieduo. Danira Bouhkriss zal het programma de nodige pit geven. “Peter is muziekman in hart en nieren en Danira is eigenlijk stiekem een showbeest pur sang”, zegt Olivier Goris, netmanager van één. “Dat gaat spetteren en vonken geven straks.”

“Gelukkiger dan met cadeautje op Kerstavond”

Voor Van de Veire en Bouhkriss is het de eerste keer dat ze samen zullen werken aan een televisieprogramma, maar ze kijken er beiden enorm naar uit. Danira was zo als tiener al fan van het programma. “Steracteur Sterartiest is voor mij pure nostalgie”, zegt ze. “Ik heb elke aflevering van de vorige reeksen gezien en ik ben echt superblij dat Steracteur Sterartiest na tien jaar terug te zien is op één.” Van de Veire is tevreden met z’n collega: “Dat ik de nieuwe versie mag presenteren met één van de grootste jonge talenten op dit moment maakt me gelukkiger dan het juiste cadeautje op Kerstavond.”

Ook dit jaar zullen dus een hoop acteurs strijden voor de titel Steracteur Sterartiest, en ook deze editie zullen ze daarmee geld inzamelen voor het goede doel. Steracteur Sterartiest zal dit najaar te zien zijn op één.

Gesponsorde artikelen