Dit nieuw ‘Familie’-personage gaat Kürt Rogiers zijn vet geven

‘Familie’, de oudste soap van het land, mag een nieuw personage verwelkomen. Op woensdag 17 april raast er een wervelwind door het bureau van Lars De Wulf (Kürt Rogiers). Het nieuwe personage Gloria Theunynck onderbreekt de vergadering van de Fashion-CEO om zijn wanbeleid aan de kaak te stellen. Haar abrupte ontslag door besparingen is een slag in het gezicht die de temperamentvolle Gloria niet pikt. 

Gloria Theunynck zal gespeeld worden door Patsy Van der Meeren. Ze was eerder al te zien in Thuis, Danni Lowinski, Zone Stad en Goesting.

“Gloria is een flamboyante vrouw, met het hart op de tong. Ze zegt tegen iedereen haar gedacht”, zegt Patsy in een persbericht. “Ze staat positief en met de nodige humor in het leven. Maar wanneer ze na jaren trouwe dienst door Fashion ontslagen wordt, voelt ze dat er haar onrecht wordt aangedaan. En dan komt het temperament in Gloria naar boven.”

(Ook Ian Thomas gaat het sexappeal van Familie doen stijgen als verleidelijke ingenieur.)

Kuisvrouw van Peter

Patsy staat al enkele maanden op de set van Familie. “Ik voelde me meteen heel welkom. En het was natuurlijk een blij weerzien met oude bekenden zoals Janine Bischops, Werner De Smedt en Lien Van de Kelder.”

De meeste scènes draaide Patsy de voorbije weken met Gunther Levi, Peter Van den Bossche in Familie. Hij neemt de verantwoordelijkheid voor het ontslag van Gloria op zich en bekommert zich om haar lot. Hij besluit haar zelf in te schakelen als poetsvrouw bij hem thuis, maar botst ook daar op het sterke karakter van Gloria.

(Dit personage keerde totaal onverwacht terug in Familie.)

Nieuwe link tussen Thuis en Familie: wist je dat deze acteurs familie zijn?

Meer
Lees meer...