Dit personage uit Game of Thrones keert na vier seizoenen eindelijk terug

Dit personage uit Game of Thrones keert na vier seizoenen eindelijk terug

Het is nog veel te lang wachten voor we naar het nieuwe seizoen van Game of Thrones kunnen kijken, maar we zijn opnieuw iets te weten gekomen. Gendry, de bastaardzoon van King Robert Baratheon, zou na vier jaar terug op de set zijn opgedoken.

Gendry vertrok aan het einde van seizoen drie met een roeiboot uit Dragonstone. Hij was kort daarvoor door Ser Davos bevrijd van uit de handen van Melisandre, die zijn koninklijk bloed wou gebruiken voor haar magie. Normaal zou Gendry roeien tot King’s Landing, maar we kregen hem nooit meer te zien. Een jaar na zijn laatste aflevering lachte de acteur daar nog zelf mee op Twitter.

De Spaanse website Los Sieto Reinos komt nu plots met nieuws over de Gendry. Hij is gezien op de plaats waar ze de scènes bij Dragonstone filmen. Ook Tyrion Lannister, Ser Davos, Jon Snow en Daenerys Targaryen waren aanwezig. Het ziet er dus naar uit dat Jon Snow en Daenerys eindelijk gaan samenwerken.

Wat we van Gendry mogen verwachten kunnen we voorlopig alleen maar gokken. Waarom heeft hij vier jaar geroeid om terug te keren waar hij vertrok? Wat heeft hij tussendoor gedaan? Gaat hij Jon en Daenerys helpen? Of gaat hij zelf de troon opeisen waar hij eigenlijk recht op heeft als laatste levende Baratheon? Daar moeten we jammer genoeg nog voor wachten tot de zomer van 2017.

Gesponsorde artikelen