Dit personage zou wel eens een comeback kunnen maken in Game of Thrones

Dit personage zou wel eens een comeback kunnen maken in Game of Thrones

In Game of Thrones is niemand écht dood tot we het lijk gezien hebben. Aangezien het lichaam van Jason Momoa wel degelijk verbrand werd door Daenerys, gingen we er van uit dat het Game Over was voor Khal Drogo. Maar nu lijkt het er op dat Momoa toch nog even terug zou komen naar Game of Thrones, al is het niet duidelijk of het dan om een droomscène of flash-back gaat. Dat Khal Drogo helemaal terugkomt, lijkt onwaarschijnlijk. 

Sinds Khal Drogo het loodje legde op het einde van seizoen 1 hebben we gehoopt dat-ie terug zou komen. En de regel in Game of Thrones schijnt te zijn dat zolang je niet gezien hebt dat iemand dood is, ze dat niet zijn. Nadat Daenerys Drogo’s lichaam in brand stak, werd de kans dus klein dat we ‘m nog eens opnieuw zouden zien.

Tot nu, want Jason Momoa, die Drogo speelde in de fantasyreeks, postte de laatste tijd behoorlijk wat selfies met de producers van Game of Thrones. Daarbij lijkt het er op dat hij nu in Belfast, Noord Ierland zit, waar Game of Thrones wordt opgenomen. Komt de Khal terug?

Waarschijnlijk niet. De kans is groot dat, net zoals Sibel Kekilli’s personage eens terugkwam voor een droomscène of flashback, Khal Drogo nog wel eens opduikt, maar volledig terugkomen, dat zal niet. ’t Zou niet de eerste keer zijn, Momoa kwam al eens opnieuw piepen in seizoen twee. Nog zeker een jaar wachten en dan kennen we het antwoord.

Gesponsorde artikelen