Dit verhaal van Miley Cyrus over Liam maakt duidelijk dat ze echt ‘meant to be’ zijn

Dit verhaal van Miley Cyrus over Liam maakt duidelijk dat ze echt ‘meant to be’ zijn

Miley Cyrus heeft in een interview het meest schattige verhaal over haar lief Liam Hemsworth verteld. Wij kunnen alleen maar besluiten dat die twee gemaakt zijn voor elkaar.

Miley werd geïnterviewd over haar nieuwe album Younger Now in The Howard Stern Show en vertelde daar een romantisch verhaal over haar lief Liam Hemsworth.

“Toen Liam en ik uit elkaar gingen voor even (ze zijn ondertussen alweer een tijdje samen, nvdr) zocht Liam een nieuwe woonplaats in Malibu. Zonder dat hij het wist, kocht hij het huis waarin ik mijn eerste album Breakout heb opgenomen”, zo vertelde de Malibu-zangeres.

“De eigenaar van het huis wist op een of andere manier wie Liam was en dat hij mijn ex was en heeft alle verwijzingen in het huis naar mij verstopt in de garage zodat Liam het huis toch zou kopen. Toen hij uiteindelijk verhuisde en ontdekte dat het mijn huis was geweest, vloekte hij dat hij niet van mij af kon geraken”.

Uiteindelijk vonden de acteur en zangeres elkaar terug en nu wonen ze ook samen in het bewuste huis in Malibu. Het is dan ook over dat huis en haar hernieuwde relatie met Liam dat Miley’s nummer Malibu gaat. Meant to be die twee? Wij denken van wel!

Gesponsorde artikelen