Dit ‘Walking Dead’-personage krijgt zo goed als zeker de hoofdrol en verdient meer dan sommige ‘Game of Thrones’-acteurs

Dit ‘Walking Dead’-personage krijgt zo goed als zeker de hoofdrol en verdient meer dan sommige ‘Game of Thrones’-acteurs

We weten al even dat hoofdpersonage Rick Grimes uit ‘The Walking Dead’ verdwijnt en nu is het zo goed als zeker dat Norman Reedus, die Daryl vertolkt, de hoofdrol overneemt. Voor het negende seizoen, dat na de zomer uitkomt, kreeg hij alvast 20 miljoen dollar aangeboden.

We werden vorige week met stomheid geslagen door het nieuws dat hoofdpersonage Rick Grimes uit The Walking Dead verdwijnt na seizoen 9 dat dit najaar uitkomt. Fans zijn het er nog niet over eens of dat de serie nu interessanter zal maken of niet, maar acteur Norman Reedus, die Daryl speelt in The Walking Dead, heeft een opvallende Instagrampost gedaan. We zien een foto waarop de twee acteurs in karakter elkaar knuffelen met een hartjesemoji.

20 miljoen voor één seizoen

Verschillende media berichten dat Reedus nu de hoofdrol van de reeks op zich zal nemen. De Britse krant The Independent schrijft dat de Amerikaanse televisiezender AMC hem alvast 20 miljoen dollar aanbood voor seizoen 9. Als Reedus daarop in gaat, wordt hij één van de best betaalde tv-acteurs ter wereld. Zo zou hij meer geld krijgen dan Game of Thrones-sterren zoals Emilia Clarke en Nikolaj Coster-Waldau.

EPA

Ook Maggie verdwijnt

Hoe Grimes precies uit The Walking Dead zal vertrekken, is nog niet bekend. We weten wel al dat hij niet gedood zal worden, maar zal “wegwandelen” van een gevecht. Ook actrice Lauren Cohan, die Maggie speelt, verdwijnt in de loop van seizoen 9 uit de reeks.

De Instagrampost:

Check zeker onze 50 beste series op Netflix.

Gesponsorde artikelen