Dit waren de Oscars, rode loper-edition

Dit waren de Oscars, rode loper-edition

Ook op de uitreiking van de Oscars telt: opvallen, opvallen, opvallen! Iedereen die op de rode loper moest passeren, bewees nog maar eens dat origineel zijn populariteit oplevert. Maar toch zijn ze niet altijd alleen in hun keuze. Dit zijn de opvallendste trends van de 91ste Academy Awards.

De Oscars: dat is meer dan ’s werelds belangrijkste filmprijzen. Ook de kleerkasten van de sterren staan in de kijker, ze zijn misschien zelfs even belangrijk. Dit jaar was er ook weer voor elk wat wils op de rode loper van de Academy Awards, maar toch sprongen er enkele trends net iets bovenuit.

Wie de beeldjes mee naar huis mocht nemen, lees je hier.

1. Roze

Afgesproken of niet, roze was dé kleur van deze editie van de Oscars, ook al was de ene creatie al wat geslaagder dan de andere. Dit waren de opvallendste:

Gemma Chan
GettyImages
Helen MirrenKacey MusgravesLinda CardelliniKiki Layne

2. Zwart

Zwart scoort altijd, en dus ook op de rode loper van de Oscars. Ook hier zijn we al wat meer fan van het ene dan van het andere.

Lady GagaAmy PoehlerAshley Graham

3. Mannen

Niet alleen vrouwen doen hun uiterste best om zo stralend mogelijk op de uitreiking van de Academy Awards te verschijnen. Ook de mannen op de rode loper vielen op. De opmerkelijkste verschijningen vind je hier:

Billy PorterSpike LeeTommy Hilfiger (en Dee Ocleppo)

4. Glitters

Stralen op de rode loper nemen velen tamelijk letterlijk op. Ook dit jaar kwamen verschillende sterren naar de uitreiking van de Oscars in hun (soms) mooiste glitterjurk.

Glenn CloseAwkwafinaJennifer LopezEmilia ClarkeBrie Larson

5. Gi-gan-tisch

Een levensmotto waar veel sterren op de rode loper van de Oscars aan moeten gedacht hebben toen ze kozen wat ze zouden aantrekken naar de uitreiking: go big or go home! We zagen de giga-jurk onder andere al bij Gemma Chan, Lady Gaga en Billy Porter, maar die waren lang niet alleen:

Sarah PaulsonHannah BeachlerKelly Ripa (en Mark Consuelos)

Gesponsorde artikelen