Dit wordt een nostalgiebom: Britney Spears komt naar het Sportpaleis en ze zal er al haar grootste hits brengen

Dit wordt een nostalgiebom: Britney Spears komt naar het Sportpaleis en ze zal er al haar grootste hits brengen

Britney Spears, je kan een hele soap vullen met de vele ups en downs in haar leven, maar feit is dat ze tussen 1998 en 2005 de grootste popster ter wereld was. Haar videoclips waren iconisch, haar platen gingen vlotjes over de toonbank en de ene na de andere single haalde de top van de hitparade. De laatste jaren stond Britney Spears weer erg veel op het podium, met name in Las Vegas. Een afspiegeling van die show komt ze in het Sportpaleis brengen op 15 augustus.

Het begon allemaal met …Baby One More Time, in 2018 twintig jaar geleden. Daarna volgden Sometimes, (You Drive Me) Crazy, Born To Make You Happy, Oops…I Did It Again, Lucky, Stronger, I’m A Slave 4 U, Overprotected, Toxic, Do Somethin’ enz. enz.

Britney Spears was het een hitmachine tot ze dat plots niet meer was. Twee jaar geleden probeerde ze nog een comeback te forceren met haar negende album ‘Glory’ en de – echt waar – uitstekende single …Make Me, maar waar haar verkoopscijfers vroeger in de tientallen miljoenen liepen, moest ze zich nu tevreden stellen met 250.000. De single schopte het tot een 17e plaats in de Amerikaanse hitparade. Bij ons heeft het nummer nooit de hitparade gehaald.

Het nieuwe album kaderde in de grote comeback van Britney. Tussen december 2013 en december 2017 heeft ze zo’n 250 shows gegeven in Las Vegas. Haar residentie daar was één van de succesvolste concertreeksen in de rijke entertainmentgeschiedenis van de gekende woestijnstad.

Nu trekt ze nog eens op tournee om te bewijzen dat ze het nog steeds kan op haar 36e. Haar optredens zijn een streling voor het oog en er is beloofd dat alle grote hits de revue zullen passeren. Het zal haar vijfde Belgische optreden ooit worden en het eerste sinds 2011.

Tickets

Kaarten kosten 49, 64, 75, 87 en 116 EUR. De ticketverkoop start vrijdag om 10u via Teleticketservice.

Gesponsorde artikelen