Dit wordt hét cult-T-shirt van het najaar: Zatte Rita!

Dit wordt hét cult-T-shirt van het najaar: Zatte Rita!

Het Cara Pils T-shirt is na dit festivalseizoen he-le-maal passé. Maar geen nood: de opvolger staat klaar en is ready om de herfst en winter te veroveren: het Jacky Lafon T-shirt. Jawel, en je hoeft er niet eens ver voor te lopen. Vanaf volgende week hangt het gewoon bij ZEB in de rekken. En nee Rita, wij liegen niet!

Fans van Jacky Lafon, de ‘Zatte Rita’ uit de vtm-reeks Familie, kunnen vanaf volgende week een T-shirt van hun idool kopen bij ZEB. Het T-shirt is een toevoeging aan de festivalcollectie in samenwerking met ontwerper Musketon. De Limburgse illustrator maakte ook al het iconische carapils-T-shirt en nu kondigt hij via LinkedIn een even legendarisch T-shirt aan.

“Jacky vond het een geweldig idee”

“Ik werd door ZEB gevraagd om wat extra ideeën te bedenken voor de festivalcollectie die op dit moment verkocht wordt in hun winkels. Dit T-shirt was een van de voorstellen”, schrijft Bert Dries op LinkedIn. “We hebben Jacky gecontacteerd en ze vond het een geweldig idee. Ze heeft ons zelfs enkele foto’s in hoge resolutie doorgestuurd zodat we meer keuze hadden.” ZEB meldt aan Newsmonkey dat het T-shirt volgende week geleverd wordt in alle ZEB-winkels. “Als er geen noemenswaardige problemen zijn met de levering, zal het T-shirt eind volgende week in de winkel liggen en online te koop zijn voor 29,99 euro.”

De andere T-shirts uit de festivalcollectie zijn nog steeds te koop, waaronder dit handige pinke-T-shirt voor aan de toog op de festivalweide.

Eind mei vroeg Musketon nog aan zijn Twitter- en Instagramvolgers te kiezen tussen drie opties. Het Jacky-T-shirt won met voorsprong. Hoewel we dit T-shirt ook wel graag zouden willen dragen.

Gesponsorde artikelen