Dit zijn de artiesten die optreden in The Flame tijdens Music For Life

Dit zijn de artiesten die optreden in The Flame tijdens Music For Life

Binnen precies twee weken start De Warmste Week van Studio Brussel. Naar goede gewoonte gaan er dan ook weer benefietconcerten door in The Flame. Zes artiesten zullen er een optreden geven waarvan de opbrengst integraal naar de door hun gekozen goede doelen gaat. En het zijn ook dit jaar namen om U tegen te zeggen. 

Binnen twee weken is het zover, dan start De Warmste Week van Studio Brussel. De Warmste Week vindt dit jaar voor de eerste keer plaats in het provinciaal domein Puyenbroeck in het Oost-Vlaamse Wachtebeke. Presentatoren Linde Merckpoel, Eva De Roo en Bram Willems gaven vanmorgen meer uitleg over de editie van dit jaar.

The Flame

Al sinds 2013 worden er tijdens De Warmste Week van Studio Brussel benefietconcerten gehouden in The Flame. Tickets voor de optredens kosten 20 euro en dat bedrag gaat integraal naar de goede doelen die de artiesten zelf hebben gekozen. De afgelopen jaren stonden onder andere Balthazar, Editors, Bazart en Dua Lipa in The Flame en ook dit jaar zijn de namen niet van de minste.

De ticketverkoop voor alle concerten in The Flame start op maandag 11 december om 10u op stubru.be.

Maandag 18 december: Royal Blood

Liefhebbers van het betere gitaarwerk houden maar beter maandag 18 december vrij, want dan staan de mannen van Royal Blood in The Flame. Het duo uit het Britse Brighton is vooral bekend van hits als Figure It Out en recent I Only Lie When I Love You. Ze zijn dan wel maar met twee, maar wij zijn er zeker van dat ze The Flame in lichterlaaie zullen zetten.

De opbrengst van het concert van Royal Blood gaat naar Kom Op Tegen Kanker.

Dinsdag 19 december: Arsenal

Op de tweede dag van Music For Life zal een band van eigen bodem het mooie weer maken in The Flame. Arsenal, dat deze week nog in de AB zal staan, is helemaal terug van weggeweest. Volgend jaar komt er een nieuw album waarvan ze nu al de single Amplify gelost hebben en die smaakt naar meer.

De opbrengst van het concert van Arsenal gaat naar Payoke, een opvangs- en begeleidingscentrum voor slachtoffers van mensenhandel en mensensmokkel met verzwarende omstandigheden.

VRT

Woensdag 20 december: Boef en Lil’ Kleine

De Nederlandse rappers Boef en Lil’ Kleine zijn ook in ons land al lang geen onbekenden meer. Met hits als Krantenwijk, Habiba en natuurlijk Drank & Drugs zetten ze de Nederlandse rap op de wereldkaart. En wij zijn nu al zeker dat hun optreden in The Flame één groot feest wordt.

De opbrengst van het concert van Boef en Lil’ Kleine gaat naar het Kinderkankerfonds.

VRT

Donderdag 21 december: Oscar and the Wolf

Oscar and the Wolf is zonder twijfel een van de grootste Belgische artiesten van het moment. De band rond Max Colombie bewees dit jaar in het Antwerpse Sportpaleis dat ze tot de wereldtop behoort. En dat werd nog maar eens bevestigd met de nominaties voor de MIA’s, waarvan Oscar and the Wolf er maar liefst zes in de wacht sleepte.

De opbrengst van het concert van Oscar and the Wolf gaat naar het Antikankerfonds.

VRT

Vrijdag 22 december: Franz Ferdinand

De laatste internationale naam in The Flame dit jaar is Franz Ferdinand. We kennen de band natuurlijk van hun monsterhits Take Me Out en Do You Want To. Alex Kapranos en co staan op 28 februari in Vorst Nationaal, maar fans kunnen ze dus al eerder aan het werk zien in The Flame tijdens Music For Life.

De opbrengst van het concert van Franz Ferdidand gaat naar Solentra, een organisatie die diagnostische en therapeutische ondersteuning biedt aan vluchtelingen, migrantenkinderen en hun families.

VRT

Zaterdag 23 december: Coely

Het laatste optreden in The Flame wordt dit jaar verzorgd door Coely. De Antwerpse zangeres/rapster maakte eerder dit jaar indruk op de zomerfestivals en wie minder vertrouwd is met haar muziek heeft haar zeker al eens samen met DVTCH NORRIS zien opdruiken in De Slimste Mens ter Wereld. Coely staat bekend voor haar straffe en energieke live-optredens. Wees er dus maar zeker van dat het laatste concert in The Flame er eentje wordt om niet snel te vergeten.

De opbrengst van het concert van Coely gaat naar Allemaal Andere Kinderen, een vzw die vakanties organiseert voor mensen met een verstandelijke beperking.

Gesponsorde artikelen