Dit zijn de nummers van de 2de liveshow van ‘Steracteur Sterartiest’

Dit zijn de nummers van de 2de liveshow van ‘Steracteur Sterartiest’

Morgen is het tijd voor de tweede liveshow van ‘Steracteur Sterartiest’ en daarin zullen de overblijvende acteurs het tegen elkaar opnemen met de volgende nummers. 

In de eerste aflevering van Steracteur Sterartiest zagen we al hoeveel talent er onder de deelnemers zit dit jaar. En ook de tweede aflevering heeft een aantal verrassende nummerkeuzes voor ons in petto. Van wie verwachten jullie deze week het meeste?

1. Bab Buelens: Ain’t Nobody – Chaka Khan

Vorige week zong Bab het moeilijke nummer American Boy van Estelle feat. Kanye West. Jammer genoeg wist ze de kijker niet te overtuigen en belandde ze op de pijnbank. Als Bab deze week voldoende stemmen bij elkaar gesprokkeld heeft en dus in de wedstrijd blijft, zal ze het aanstekelijke nummer Ain’t Nobody zingen van Chaka Khan.

2. David Cantens: Iedereen Is Van De Wereld – The Scene

Ook David Cantens belandde vorige week op de pijnbank. Zijn versie van Castle On The Hill van Ed Sheeran wist de kijker niet te overtuigen. Als David deze week doorgaat, zal hij de Nederlandstalige tour op gaan en de meezinger Iedereen Is Van De Wereld van The Scene brengen.

3. Tinne Oltmans: I’m With You – Avril Lavigne

Tinne zette vorige week een sterke prestatie neer met het uptempo nummer Domino van Jessie J. Deze week doet de Ghost Rockers-actrice het wat rustiger aan en zal ze de ballade I’m With You van Avril Lavigne zingen.

4. Michiel De Meyer: Shut Up And Dance – WALK THE MOON

Michiel ‘Arne uit Thuis‘ De Meyer zorgde vorige week voor hét kippenvelmoment met zijn indrukwekkende versie van Piano Man van Billie Joel. Deze week geen ballade voor de acteur, maar wel het uptempo dansnummer Shut Up And Dance van WALK THE MOON. Wij zijn alvast benieuwd of hij ook dat aankan.

5. Koen Van Impe: No Sound But The Wind – Editors

Vorige week zorgde Koen Van Impe voor een feestje op het einde van de eerste aflevering van Steracteur Sterartiest. Deze week zal hij echter gaan voor het intiemere maar o zo mooie No Sound But The Wind van Editors. Zou dit ons kippenvelmoment van de week worden?

6. Sieg De Doncker: Way Down We Go – Kaleo

Sieg verbaasde vorige week vriend en vijand door zonder enige podiumervaring een straffe versie van Lonely Boy van The Black Keys neer te zetten. Deze week zal hij gaan voor een rustiger nummer. Zal hij ook kunnen scoren met de monsterhit Way Down We Go van Kaleo?

7. Hilde De Baerdemaeker: City Lights – Blanche

Hilde was misschien wel de grootste verrassing van de eerste aflevering van Steracteur Sterartiest. De actrice, die zichtbaar last had van zenuwen, zong een ingetogen versie van Bang Bang van Nancy Sinatra. Deze week gaat ze voor City Lights, het nummer waarmee Blanche onze landskleuren verdedigde op het Eurovisiesongfestival. En wij zijn er eigenlijk al zeker van dat dit nummer perfect is voor de diepe stem van Hilde.

8. Gio Kemper: 24K Magic – Bruno Mars

Gio ‘de Nederlander’ Kempen bouwde vorige week al een feestje met Sexy Als Ik Dans van Nielson en ook deze week zal hij gegarandeerd het dak eraf zingen met het uptempo nummer 24K Magic van Bruno Mars.

9. Nicky Langley: Sway – Dean Martin

Ook Nicky ‘Oma Fonkel’ Langley zette vorige week een sterke prestatie neer met het nummer Come Together van The Beatles. En ook deze week gaat ze voor een oldie but goldie: Sway van Dean Martin.

10. Ianthe Tavernier: Don’t You Worry ‘Bout A Thing – Stevie Wonder

Ianthe Tavernier bewees vorige week dat ze veel meer kan dan acteren. De actrice uit De Buurtpolitie zong de pannen van het dak met Rockabye van Clean Bandit. Deze week gaat ze voor een meer ingetogen nummer, het wondermooie Don’t You Worry ‘Bout A Thing van Stevie Wonder.

Alle nummers van deze week en die van vorige week zijn te beluisteren in deze playlist:

Gesponsorde artikelen