Dit zijn dé zomertrends van 2020 voor mannen

De zomer is begonnen! Laat die terrasjes, barbecues, uitstapjes en zwempartijtjes maar komen. Bovendien doen de heren het deze zomer allemaal in stijl, dankzij deze 7 geweldige zomertrends voor 2020:

1. Kies voor drukke en opvallende prints …

Felle kleuren en schreeuwerige prints laten je helemaal opvallen deze zomer. En welk kledingstuk is daar beter geschikt voor dan een zwembroek? Trek de aandacht op het strand of aan het zwembad met deze zwemshort met tie-dye print.

2. … zoals bij het typische hawaïhemd

Ja, je leest het goed. Deze zomer scoor je met een luchtig hemd met tropische print en dat niet alleen tijdens een barbecue. Kies voor exotische dieren, bloemen of planten en combineer met een broek of short in neutrale kleuren. Zet daarbij nog een stoere zonnebril op je neus en je look is compleet.

3. Maar ook beigetinten zijn in, …

Als al die prints toch wat teveel zijn voor jou, kan je ook kiezen voor verschillende beigetinten. Combineer gerust een beige polo met een nudekleurige geklede short en je straalt absolute klasse uit. Mag het wat sportiever in beige, kies dan voor een zandkleurige pet om je outfit af te maken.

4. … net zoals pastelkleuren voor de heren

De pasteltinten zijn aan een ware opmars bezig in de mannenmode. Bij verschillende grote modehuizen zoals Dior, Salvatore Ferragamo en Hermès werden de mannen dit jaar de catwalk op gestuurd in zachte tinten en pastelkleuren zoals lichtblauw en oudroze. Je kan T-shirts in pastel bovendien gerust combineren met een zwarte of grijze broek.

5. Een office look in linnen mag niet ontbreken, …

Als je ook tijdens de warmste maanden van het jaar een hemd en pantalon moet dragen, kies dan deze zomer voor linnen. De stof is zacht, luchtig en enorm stijlvol. Zo kom je gekleed voor de dag en draag je toch een aangename stof tijdens de hitte. Combineer met een klassevol horloge en portefeuille in dezelfde kleuren om je office look helemaal af te werken.

6. … net als uniseks geurtjes

Steeds meer grote merken brengen een parfum op de markt dat zowel door mannen als door vrouwen gedragen kan worden. Wie zegt dat houtachtige geuren enkel nog voor mannen zijn en bloemengeuren voor vrouwen? Maak komaf met de clichés en kies een parfum dat perfect bij jou past.

7. En uiteraard een trainingspak voor je dagelijkse work-out

We zijn allemaal nog keihard aan het werken aan onze summer body, toch? (Toch??) Gelukkig kan je al dat rennen, tillen, springen en zweten wel in stijl doen met een trainingspak dat je er als een professionele atleet laat uitzien. Al ziet zo’n trainingspak er ook perfect geschikt uit om gewoon mee over straat te wandelen. Combineer met een stoer of opvallend paar sneakers en je steelt gegarandeerd de show.

Ben jij klaar om pure klasse en stijl uit te stralen deze zomer? Haast je naar de website van de Bijenkorf en stel je summer looks samen aan de hand van deze 7 trends. Ga jij voor de tropische prints, de pastelkleuren of gewoon beide? Wat je ook zoekt, je vindt het bij de Bijenkorf!

Meer
Lees meer...