Documentaire ‘j-hope IN THE BOX’ staat nu op Disney+

Sinds vrijdag 17 februari 2023 kan je op Disney+ kijken naar de documentaire j-hope IN THE BOX. Daarin neemt rapper j-hope van BTS ons mee tijdens een bewogen jaar waarin hij z’n debuutalbum lanceerde en zijn eerste grootschalige solo-optreden gaf.

BTS tekende vorig jaar een deal met Disney+. De groep zou in de komende jaren minstens vijf titels maken voor de streamingdienst. De eerste titel die verscheen was In The Soop: Friendcation met V en zijn vrienden van de Wooga Squad. Daarna volgde ook de concertfilm BTS: Permission to Dance On Stage – LA. Later dit jaar zal ook nog de docureeks BTS Monuments: Beyond the Star verschijnen. Maar nu kan je al kijken nar een documentaire over j-hope.

J-hope IN THE BOX

De documentaire kreeg de naam j-hope IN THE BOX, wat een overduidelijke verwijzing is naar de titel van het debuutalbum van j-hope, ‘Jack In The Box‘. In de documentaire zullen we hem dan ook volgen tijdens de voorbereidingen op de release van z’n album. Die voorbereidingen startten meer dan 200 dagen voor de release. In de officiële trailer kregen we al te zien dat we j-hope zullen zien in de opnamestudio en tijdens de discussies over het album.

Daarnaast volgt j-hope IN THE BOX ook hoe de rapper zich klaarstoomde voor zijn grootschalige optreden op Lollapallooza in Chicago. Daarvoor spendeerde hij heel wat uren in de dansstudio, waarbij we nu dus ook kunnen meekijken. In de trailer kregen we ook al enkele andere leden van BTS te zien, net als nieuwe interviews met j-hope. 

J-hope IN THE BOX duurt 1 uur en 25 minuten, waarbij je naast de voorbereidingen op het concert ook enkele nummers van de set van j-hope op Lollapalooza te zien krijgt.

Bekijk hier nog eens de officiële trailer voor j-hope IN THE BOX:

Meer
Lees meer...