Docuserie ‘Life on Our Planet’ van Steven Spielberg met de stem van Morgan Freeman krijgt trailer en releasedatum

Netflix heeft de officiële trailer voor Life on Our Planet gelost. Het gaat om een natuurdocumentaire van waarvoor regisseur Steven Spielberg de executive producer was. In de serie wordt de commentaar verzorgd door een van de meest iconische stemmen aller tijden: Morgan Freeman.

Netflix pakt volgende maand uit met een natuurdocumentaire waaraan verschillende grote namen meewerkten. De gerenommeerde regisseur Steven Spielberg is namelijk de executive producer voor Life on Our Planet.

Life on Our Planet

In Life on Our Planet zal de focus liggen op de strijd die verschillende diersoorten moesten voeren om te overleven. Daarvoor zal de documentaire ook miljoenen jaren geleden starten. We zullen volgen hoe de dinosaurussen hun einde kennen, maar ook hoe de diersoorten die we nu kennen moeten strijden om te overleven. “Op dit moment zijn er 20 miljoen diersoorten op onze planeet, maar wat we zien is slechts een momentopname: 99 procent van de aardbewoners is verloren gegaan door ons diepe verleden”, klinkt het. En die geschiedenis zullen we dus uitgebreid te zien krijgen in Life on Our Planet.

Elke natuurdocumentaire heeft nood aan een verteller en de David Attenborough van dienst is niemand minder dan Morgan Freeman. We krijgen de legendarische acteur al te horen in de officiële trailer voor Life on Our Planet. In die trailer zijn ook enkele indrukwekkende beelden te zien van onder andere dinosaurussen, leeuwen, mammoeten en verschillende zeezoogdieren.

We zullen wel nog even geduld moeten hebben om de docureeks te kunnen bekijken want Life on Our Planet verschijnt over precies één maand, op woensdag 25 oktober op Netflix.

Bekijk hier de trailer voor Life on Our Planet:

Life on Our Planet is vanaf woensdag 25 oktober 2023 te vinden op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Neem dan een kijkje op onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...