Doen Pommeline en Merijn opnieuw mee aan ‘Temptation Island’? Ze geven zelf het antwoord

Doen Pommeline en Merijn opnieuw mee aan ‘Temptation Island’? Ze geven zelf het antwoord

Het vorige seizoen van ‘Temptation Island’ was een van de meest spectaculaire ooit. Twee koppels overleefden de ‘ultieme relatietest’ niet, maar er werden wel twee nieuwe koppels gevormd, waaronder Pommeline en Merijn. Tijd om deze keer zelf mee te doen aan het volgende seizoen van ‘Temptation Island’?

“Voor eens en voor altijd: wij doen volgend seizoen niet mee aan Temptation Island“, legt het koppel uit tijdens een Q&A op YouTube. Al hebben ze wel geen spijt van hun deelname. “We wonen 200 kilometer van elkaar dus we waren elkaar anders nooit tegengekomen.”

Maar toch liep het op het eiland niet van een leien dakje. “Er waren overal camera’s en we droegen altijd een microfoon dus makkelijk was het niet om te babbelen. En ik wou ook geen relatie breken”, legt Pommeline uit. “Ze vloog na een kleine week zelfs bijna van het eiland omdat ze niet wou pushen bij mij”, verrast Merijn.

Kinderen?

Dat het nog steeds grote liefde is tussen Pommeline en Merijn, daarover bestaat geen twijfel. De twee zijn officieel een jaar samen en denken zelfs al wat verder. “We willen ooit kindjes, maar nu nog niet want Merijn is zelf nog een kind”, legt Pommeline uit.

En zelfs al ze geen kinderen kunnen krijgen, hebben ze al een oplossing. “Dan willen we een kindje adopteren, maar dan wel eentje uit Indonesië zoals ik”, zegt Merijn. “Een spleetoogje, ja”, lacht Pommeline.

Nieuw achterwerk

De blonde voormalige verleidster haalde de laatste weken het nieuws met haar bilvergroting. Je kon die namelijk live volgen op Instagram en dat lokte heel wat nieuwsgierigen.

“Ik lees vaak dat Pommeline dat zogezegd moest doen van mij, maar dat is dus niet waar. Ik vind het heel geslaagd, maar ik zag het voor de operatie al graag”, legt Merijn uit.

Beluister de Q&A van Pommeline en Merijn hier:

Kijk jij al uit naar het volgende seizoen? Zo kan je een eerste trailer zien!

Gesponsorde artikelen