Dolce & Gabbana brengen nieuwigheid uit waar niemand zit op te wachten: spaghetti aan 100 euro per pak

Dolce & Gabbana brengen nieuwigheid uit waar niemand zit op te wachten: spaghetti aan 100 euro per pak

D&G ofte Stefano Gabbana en Domenico Dolce komen met een nieuwigheid op de markt: pasta! Ja, dat lees je goed. Voortaan kan je dus ook designerspaghetti eten. Al investeren wij liever 100 in een paar van hun schoenen dan in een pakje pasta. Want zoveel kost dit goedje.

Uiteraard koos het designerduo niet voor de Barilla’s of witte huismerken van deze wereld, maar voor het exclusievere Pastificio di Martino: de designer onder de pasta’s zeg maar. De prijs is navenant: 100 euro voor per doos, al krijg je er dan wel een luxueuze verpakking bij. Momenteel bestaan er 8 varianten en in totaal zo’n 5.000 stuks.

Voor je naar Delhaize of bol.com holt: de pasta’s zijn momenteel enkel beschikbaar in de flagshipstores van het pastamerk in Napels en Bologna. En bij Harrods in Londen… uiteraard! De kerstetalage van deze luxewinkel wordt dit jaar trouwens ontworpen door D&G. Dus zij slaan zo twee vliegen in één klap. Jij ook bij jouw volgende kerstshoppingtrip naar Londen?

Fashionista in de keuken?

Al bestaat de kans dat de pasta’s ook hier zullen verkocht worden, want Dolce & Gabbana hebben een contract van twee jaar afgesloten met de pastafabrikant. Dus iets zegt ons dat er in de toekomst wel eens veel meer slierten D&G-spaghetti onder de pastasnijder zullen belanden. Tussen het uitkiezen van de verschillende soorten pasta heeft het ontwerpersduo trouwens ook gedacht aan kokende fashiona’s. Want sinds kort is er ook een D&G-keukenschort verkrijgbaar.

Het eerste exemplaar kon in ieder geval niet Italiaanser zijn: geshowd door la mama… van Stefano Gabbana. Haar keuken is trouwens veel minder uitgerust dan we zouden verwachten van een moeder van een multimiljonair.

Gesponsorde artikelen