Dolores die op mensen jaagt? Deze indrukwekkende trailer van Westworld luidt het tweede seizoen in

Dolores die op mensen jaagt? Deze indrukwekkende trailer van Westworld luidt het tweede seizoen in

HBO heeft een heerlijke trailer gelost voor het tweede seizoen van Westworld. De serie die voor een pak Emmy Awards genomineerd is, keert pas in 2018 terug maar we krijgen er al veel zin in. Het ziet ernaar uit dat de tijd voor wraak is aangebroken. En dat de rollen zijn omgedraaid: zo zien we Dolores en Teddy op de mensen jagen die jarenlang met hen gespeeld hebben.

Eén ding is alvast zeker: Evan Rachel Woods keert terug in haar schitterende rol van Dolores. Voorts lijken er in het tweede seizoen ook invloeden van buiten het themapark voor volwassen te komen. Zo zien we Bernard bij een dode tijger staan, en deze dieren hebben we toch nog nooit gezien in het wilde westen.

Veel vraagtekens dus, ook al toont de trailer meer dan we van HBO gewend zijn. We zien zowat elk personage uit het eerste seizoen. Zo ook Maeve in het controlecentrum dat op het einde van het eerste seizoen zowat volledig werd uitgemoord. Het laatste beeld is voor de beruchte ‘Man in Black’, gespeeld door Ed Harris. En die linke glimlach zegt meer dan duizend woorden. Laat dat tweede seizoen maar snel komen!

Gesponsorde artikelen