Donald Trump lanceert een nieuw soort tweet … de trailer-tweet!

Donald Trump lanceert een nieuw soort tweet … de trailer-tweet!

Amerikaans president Donald Trump keert vandaag terug naar Washington na zijn Aziatische reis. Zijn persoonlijk vliegtuig Air Force One steeg op in de Filipijnse hoofdstad Manilla. Daar nam hij, om een punt te zetten achter zijn twaalfdaagse rondreis, deel aan verschillende bijeenkomsten. Toch vond Trump nog een gaatje om een nieuw soort tweet uit de grond te stampen.

De Amerikaanse president Donald Trump was de afgelopen twaalf dagen op doorreis in Azië. Hij heeft naar eigen zeggen een ongelooflijk succesvolle reis achter de rug. Trumps terugvlucht naar de VS duurt zo’n 22 uur. Op Twitter belooft hij bij zijn terugkeer naar Washington “een enorme verklaring” af te leggen vanuit het Witte Huis. Wat Trump zal zeggen, is zeer onduidelijk, maar de president heeft wél een nieuw soort tweet gelanceerd: de trailer-tweet!

De mededeling van Trump zal waarschijnlijk verband hebben met zijn Aziatische reis.

Awkward handdruk

In Trumps laatste halte, de Filipijnse hoofdstad Manila, werd ter gelegenheid van de vooravond van de ASEAN-top een ludieke groepsfoto genomen. Het concept: de 19 aanwezige wereldleiders schudden elkaar met gekruiste armen de hand. Maar Trump bleek het daar enorm moeilijk mee te hebben. Eerst greep hij zijn rechterbuur, de Vietnamese premier Nguyen Xuan Phuc, met twee handen vast. Toen hij uiteindelijk door had wat de bedoeling was, trok hij een pijnlijk gezicht terwijl hij de Filipijnse president Rodrigo Duterte vastgreep. Twitter lacht zich alvast een kriek met deze awkward taferelen!

Gesponsorde artikelen