Donald Trumps dubbelganger is gewoon een Spaanse boerin

Donald Trumps dubbelganger is gewoon een Spaanse boerin

Heeft de Amerikaanse president Donald Trump een dubbelganger? Het lijkt van wel, al denken we niet dat Trump, zoals zijn dubbelganger, regelmatig gaat boeren op het Spaanse vasteland. En een verrassing: zijn dubbelganger is een vrouw.

In de Spaanse media circuleert momenteel een prachtige foto: Dolores Leis Antonelo, een boerin uit Nanton, aan de westkust van Spanje met een schoffel in haar handen. Zij toont opvallend veel gelijkenissen met een bepaalde Amerikaanse president Donald Trump.

Kijk zelf maar: Donald Trumps dubbelganger is een vrouw!

Je zou uit deze foto kunnen afleiden dat Trump regelmatig naar Spanje verhuist om daar van het boerenleven te gaan genieten, en dat al die foto’s op zijn golfresort in Mar A Lago gewoon fake news zijn. Of Dolores heeft gewoon dezelfde haarkleur en lichaamsbouw van de president, tot grote hilariteit van Twitter, waar de foto viraal ging.

Dolores zelf is een boerin die met haar man al veertig jaar op dezelfde plaats woont. Ze heeft een dochter en spendeert haar tijd met het wieden van onkruid in de velden waar ze groenten kweken. Extra leuk is natuurlijk dat de aarde in die streek een oranje gloed op de huid achterlaat. Veel beter dan dit wordt het niet meer.

Dezelfde haarkleur

De vrouw heeft trouwens geen smartphone, de hele hetze rond haar foto, die in de lokale krant La Voz De Galicia verscheen, heeft ze dus gemist. “Mijn dochters zeggen me dat deze foto me beroemd gemaakt heeft, maar ik weet snap niet waarom.” Trump kent ze wel, maar de vergelijking tussen haar en de president, snapt ze niet. “Het zal wel aan mijn haarkleur liggen.”

Zelf ook Trump zijn? Probeer het even met een pruik!

Gesponsorde artikelen