Don’t worry, be happy! Hier zijn 9 jobs waar je supergelukkig van wordt

Werk je graag met kinderen of toch liever met dieren? Ben je graag met je handen bezig of laat je liever je hoofd het werk doen? Elk beroep heeft sowieso iets speciaals, maar toch zijn er jobs waar je éxtra gelukkig van wordt! Zoals deze 9:

1. Verpleegkundige

Tumblr

Verzorging, dat is je ding. Elke dag ontmoet je nieuwe mensen en wees er maar zeker van dat ze je voor altijd dankbaar zijn! En dat is het beste gevoel ter wereld :-).

2. Dierenarts

Tumblr

Dieren, you love them! En je maakt ze dan ook graag beter. Zo maak je hun baasjes ineens gelukkig, wat jou ook blij maakt!

3. Kleuterjuf

Tumblr

Want wat is er fijner dan met kinderen bezig zijn, je creatieve geest ontplooien en regelmatig spelletjes spelen ;-)?

4. … of leerkracht in het algemeen

Giphy

Mensen iets bijbrengen, daar lééf je voor. Dankzij jou doen je leerlingen of studenten kennis op die ze voor de rest van hun leven kunnen gebruiken. Als dat niet geweldig is!

5. Journalist

Giphy

Bekende mensen interviewen en de volgende dag je stuk in de krant zien staan … de MAX! Je hebt een superafwisselende job waarbij je je geen dag verveelt. En zo zou het moeten zijn!

6. Kok

Bustle

Elke dag met eten bezig zijn? Wat een droomberoep! Met jouw culinair talent laat je mensen genieten van je creaties en daar geniet jij ook van :-).

7. Kapper of kapster

Giphy

Jij zorgt ervoor dat je klanten er altijd piekfijn uitzien. Én je kan tegelijkertijd een babbeltje slaan! #winwin

8. Airhostess

Photobucket

Want let’s face it: jij ziet de wereld en je wordt ervoor betaald! Maar dat is niet het enige fijne aan je job. Nee, jij ziet elke dag de blije gezichten van passagiers die op vakantie vertrekken en daar word je mégagoedgezind van!

9. Postbode

bpost

Jep! Je bent superveel in de buitenlucht, je hebt veel sociaal contact én je maakt mensen blij met hun brieven en pakketjes. Zalig, gewoon!

Als jij zo’n job hebt, dan heb je écht wel geluk :-)! Wil je postbode worden? Surf dan meteen naar jobboost.be en boost je job. Door het snelle selectietraject van bpost kan je op 3 dagen postbode worden. Go for it!

Meer
Lees meer...