Dotan zegt zijn tournee af en komt dus ook niet naar AB en Rock Werchter

Dotan zegt zijn tournee af en komt dus ook niet naar AB en Rock Werchter

De Nederlandse zanger Dotan heeft alle geplande data voor de volgende maanden afgezegd en dus ook zijn show die gepland stond in AB en zijn spot op de affiche van Rock Werchter. De zanger laat weten simpelweg niet klaar te zijn om nieuwe muziek te spelen en wil de tijd nemen om verder aan nieuwe muziek te werken.

Dotan brak bij ons door in 2014 met zijn hitsingle Home die in de Ultratop 50 drie weken op nummer 1 bleef kamperen en maar liefst 32 weken genoteerd stond. Een jaar later deed hij dat succes nog eens dunnetjes over met Hungry dat tot op de vijfde plaats raakte.

In 2015 stond hij al eens op Rock Werchter, maar zijn tweede optreden daar – dat gepland stond op zaterdag 7 juli – wordt dus afgelast. Dotan wil van zijn volgende release iets speciaals maken en het werken aan nieuwe muziek duurt een stuk langer dan hij verwacht had. Daarom wil hij nu al zijn tijd en energie steken in de afwerking van zijn nieuwe album.Tot slot belooft de zanger wel snel nieuws over die nieuwe releasedatum en dan ook de shows die er op dat moment aan zullen vasthangen.

Nog geen vervanger voor Rock Werchter

Rock Werchter heeft op dit moment nog niet meer informatie en belooft later meer nieuws. Allicht gaan ze nu op zoek naar iemand die het slot van Dotan kan invullen.Zijn optreden stond voor zaterdag 7 juli gepland in The Barn, tussen Angèle en The Breeders.

De show in AB stond gepland voor 16 mei. Live Nation en AB laten weten dat tickets die online zijn aangekocht automatisch binnen de 30 dagen worden terugbetaald via het betaalmiddel waarmee ze zijn aangekocht.Indien uw tickets zijn aangekocht in de ticketshop vraagt AB om ze terug te sturen met vermelding van uw rekeningnummer naar AB Ticketshop, Anspachlaan 110, 1000 Brussel of met de tickets even langs te komen tijdens de openingsuren van het onthaal.

Gesponsorde artikelen