Dour: line-up rond met Cypress Hill, Vince Staples en meer

Dour: line-up rond met Cypress Hill, Vince Staples en meer

De organisatoren van Dour hebben de laatste namen voor de komende editie op ons afgevuurd. Niemand minder dan Cypress Hill en Vince Staples, maar ook de Belgische acts Dvtch Norris, Lord Esperanza en Ocean Wisdom passeren er de revue. Het plezantste festival van Wallonië gaat dit jaar door van 10 tot 14 juli.

De affiche van Dour 2019 is helemaal rond. De Walen mogen fier zijn dat ze de top van de hiphop gestrikt hebben met Cypress Hill en Vince Staples. Verder maakt Dour nog 15 namen bekend onder wie Lord Esperanza, Ocean Wisdom, Octavian, SCH, Duckwrth, Juicy ft. The Bravo Brass Band & Darell Cole, Phony Ppl en Blvc Svnd. Ook de Belgische acts Dvtch Norris, Le 77, Peet, Miss Angel, Rare Akuma en Slim Lessio zijn van de partij.

Eerder werden voor Dour 2019 onder andere al Parov Stelar, Charlotte de Witte, Skepta, Grammatik, ASAP Rocky, Pendulum, Rae Sremmurd, DJ Kölsch, Electric Wizard en Neurosis aangekondigd.

Cypress Hill

De mannen van Cypress Hill zijn West Coast hiphop-pioniers die ons respect dubbel en dik verdienen. Ze draaien al sinds 1986 mee en werden wereldberoemd met snerende tracks als Insane In The Brain, How I Could Just Kill a Man, Dr. Greenthumb en Hits from the Bong.

Vorig jaar brachten B-Real, Sen Dog en DJ Mugg nog de plaat ‘Elephants on Acid’ uit, een keihard gedrocht van een plaat met old school hiphop-beats om je vingers van af te likken.

Tickets

Dour 2019 vindt plaats van 10 tot en met 14 juli in Dour. Tickets voor het festival zijn beschikbaar via deze website.

Dit zijn de 25 beste Europese festivals van 2019.

Gesponsorde artikelen