Dour strikt Solange, zus van Beyoncé, en gaat zo lopen met één van de prijsduiven van het komende festivalseizoen

Dour strikt Solange, zus van Beyoncé, en gaat zo lopen met één van de prijsduiven van het komende festivalseizoen

In 2016 was het Solange Knowles, de zus van een zekere Beyoncé, die op kousenvoeten kwam aanlopen met een nieuw album onder de arm. A Seat At The Table kreeg een stuk minder media-aandacht dan Lemonade van de zus, maar werd uiteindelijk toch omarmd als één van de platen van het jaar.

Solange komt ook met boodschappen, maar roept ze niet in je oor en stompt ze niet in je maag. Haar plaat is coherent ondanks de vele interludes en ook veelal subtiel en minimalistisch, maar net daardoor ga je met meer aandacht luisteren naar wat ze te zeggen heeft.

A Seat At The Table is de derde plaat van Solange, we zijn bereid de twee voorgaande te vergeten en deze als de start te beschouwen. Solange heeft een plaat gemaakt voor de fans van de veel te vroeg overleden Aaliyah. En ze is niet langer alleen maar “de zus van.”

Op Dour

Live ziet dat er ook allemaal heel erg goed uit, dat konden we zien toen ze ter promotie twee nummers kwam brengen in Saturday Night Live.

Dour is nu dus gaan lopen met één van de prijsduiven van het komende festivalseizoen.Haar naam prijkt ook op de affiche van het Deense festival Roskilde, dus waren de kansen voor Rock Werchter aanzienlijk. Nu Dour Solange bekend heeft gemaakt, wordt die kans dat ze op nog een festival in België gaat staan aanzienlijk kleiner.

Nog toegevoegd zijn: Agar Agar, Bon Gamin party feat. Ichon, Camo & Krooked, Cheveu, De La Soul [+ live band], DJ Guv, DJ Hazard b2b DJ Hype, DkA, French 79, Friction, Group Doueh, IDLES, Kiasmos [dj set], Larry Heard [aka Mr Fingers Live], Lee Fields, Lone [live], Loveni, Machinedrum [live], Metá, Meute, Monolithe Noir, Murdock, Myth Syzer, One87 [& Mc Mush], Overmono [live], Panda Dub, Prince Waly, Shohaleader One, Soulection [presents Joe Kay b2b The Whooligan], Stand High Patrol, $uicideboy$, Technimatic, The Expressions, The Gaslamp Killer, The Moonlandingz, Wax Tailor en Young Fathers

Solange speelt op donderdag 13 juli op Dour. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Gesponsorde artikelen